Fra 1995-2018.Doku -snapshot(1). Mig - en Sosuassi uden grænser. Ungersvend Undercover - fra 90'er patient til 00'er plejer på Sankt Hans Hospital


23 dage siden 2 kommentarer Livshistorier hospital natten ansvar

0Folke i bevægelse:Mottoet Kend dig selv - s...
Har man en overperfekt vurderingsfaktor, i den type blik, som de ... [...]
Filosofihulen · livsrefleksion, sjæl, letkøbte løsninger
6 timer, 9 minutter siden
1Zen haikuet KAMIkazediscipel
Såret vendt udad · Er en blomst som en propel · Født smerte ler klogt
Digte · drøm, tavshed, udvikling
13 dage siden
2Fra 1995-2018.Doku -snapshot(1). Mig - en S...
Polakken går rundt om bordet. Han ville ellers lige til at sætte ... [...]
Livshistorier · hospital, natten, ansvar
23 dage siden
2Falder for dig igen
Hen ad gaden på trætte såler · går her igen · man er vel sit eget gam... [...]
Digte · omsorgssvigt, hjertevarme, selvmordstanker
24 dage siden

Puls: 56,3

Publiceret: 8
Afgivet: 30
Modtaget: 14
Niels Cenius (f. 1969)
Polakken går rundt om bordet. Han ville ellers lige til at sætte sig. Men sygeplejersken med det sporty look har sagt, du kommer for sent, kære ven, så du kan ikke få frokost. Polakken stivner i bevægelsen, var i forventningens glæde på vej ned i lårmusklernes sænkning, på vej til at sætte enden i sædet, og tage for sig af retterne. Der sker ikke meget på psyk. Så man glæder sig til frokosten. Aktivitetsmedarbejderne er for dyre i drift, så de fleste er fyrede, og de der er tilbage har det med at være lidt skræmte, eller føle sig utilstrækkelige ved at være ude på gangene og i stuerne, nær patienterne, så der bliver skrevet en masse plejeplaner inde på kontoret ved computeren, og patienterne må ikke forstyrre imens, for der sker jo noget meget, meget vigtigt inde i den der computer.
   Så nu går Polakken rundt om bordet. Hen til ham den sporty med brillerne. Polakken kender gaden, så han kan stadig camouflere et knytnæveslag.
   Og nu lægger sygeplejersken der. Slaget kom overraskende. Og nu trykker vi alarm og farer til, og taler til den fortrydende Polak patient, om at det var ikke så godt, og det vil vi ikke se her.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/09-2018 07:52 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 203 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.