3Drømmene om min mor
Jeg drømmer om hende om natten, det gør ondt. Jeg drømmer gode ti... [...]
Digte · ensomhed
7 måneder, 8 dage siden
3Min skyld
Barndommen den var hård, men det vidst jeg ikke på daværende tids... [...]
Blandede tekster
7 måneder, 15 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Cecilia Boesgaard (f. 1999)
Barndommen den var hård, men det vidst jeg ikke på daværende tidspunkt. Jeg troede altid at det hele var min skyld når mor blev sur. Det er stadig ikke gået op for mig at det ikke var min skyld, måske går det aldrig op for mig. Hun sagde aldrig undskyld også selv om det var hende der havde fejlet. Hun kom altid med gaver når vi havde været uvenner, det var hendes måde at sige undskyld på. Jeg tilgav hende altid lige meget hvor slem hun havde været, for jeg troede jo det hele var min skyld. En gang sagde jeg til en veninde fra min skole "Jeg vil gerne være lige som dig, for din mor bliver aldrig sur på dig", for det var jo min skyld at hun blev sur troede jeg.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/10-2018 10:47 af Cecilia Boesgaard og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 134 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.