17Depression
Jeg græder om natten, hvor jeg ikke kan ses. · Jeg gemmer mig; vil ... [...]
Digte
2 år siden
14Der er gået en uge
Der er gået en uge. · Og der er det der med sorg, · at den kommer i d... [...]
Digte
2 år siden
6Farvel/på gensyn
Du siger farvel, men også på gensyn. · Jeg kigger på dig med et løf... [...]
Digte
2 år siden
7Gay eller Straight?
"Okay flotte, hvad er din gift?" · "Tequila." · "Ooooh, en tequila dr... [...]
Noveller
2 år siden
3Varm & Spøgefuld
"Vil du spille Tegn og Gæt?" · Clarissa sender sin kæreste et irrit... [...]
Noveller
2 år siden
1En Dag Mere
Lærke rører sin skål af æggehvider indtil hendes omelet er farlig... [...]
Noveller · sorg, kærlighed
3 år siden
4Ugyldigt Nummer
"Åh, for Guds skyld!" Udbryder Sabrina ud af ingenting og stopper... [...]
Noveller
3 år siden
13Til Inger Støjberg
Kære Inger Støjberg, hold nu din forbandede kæft, · du galoperer si... [...]
Digte · politik, udlændinge, racisme
3 år siden
4E-Ordet
"Jeg elsker dig." · Han sagde 'E-ordet,' · smed det bare lige på bord... [...]
Digte
3 år siden
9Dit Publikum
Jeg observerer dig sørgmodigt med stor ængstelse i blikket, · mens ... [...]
Digte
3 år siden
2Det Evige Spørgsmål
"Casper! Casper, kom her! Hurtigt!" · "Hvor er her?" Joker Casper, ... [...]
Noveller · døden, livets gang, kærlighed
3 år siden
3Når en dør lukkes, så åbnes en ny
Modtaget: Jeg er her for dig. · Victoria læser beskeden på skærmen ... [...]
Noveller · kærlighed, utroskab, håb
3 år siden
4Et Tab af Uskyld
"Det kan vi ikke!!!" · "Hvad mener du med 'det kan vi ikke!?'" Spør... [...]
Kortprosa · humor, uskyld, barndom
3 år siden
10Jeg kan ikke digte
Jeg kan ikke digte. · Jeg har kigget på den blinkende cursor i en r... [...]
Digte · uinspireret
3 år siden
2Ingen Mig Uden Dig
Isabella sætter sig på sin parkbænk og med et dybt afslappet suk,... [...]
Noveller · kærlighed, loyalitet, hukommelsestab
3 år siden
6Huller i Himmelens Gulv
Maria sukker mens hun griber den nærmeste indkøbspose fra passage... [...]
Noveller · kærlighed, døden, livets gang
3 år siden
19Afspejling
Jeg kan se det i dine øjne, · du har lyst til at græde, · er det over... [...]
Digte · depression, sårbarhed, tomhed
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kianna Kitter Rasmussen (f. 1983)
"Okay flotte, hvad er din gift?"

"Tequila."

"Ooooh, en tequila drikker. Jeg elsker selv tequila."

"Gør du?"

"Jeps. Jeg er hundrede procent en Cuervo Gold mand. Hvad med dig?"

Et implikativt smil passerer imellem dem. En mand slikker sine læber, den anden lader som om han ikke lægger mærke til det.

Tom ser på, mens bartenderen blander mandens drink og jalousien raser i maven. Han glider den over disken med et flirtende smil og blink - det må være nummer hundrede 'smil og blink' kombination denne aften. Og det virker som en drøm, for manden efterlader halvtreds kroner for et shot til en tier.

"Hey Noel!"

Tom vender sig rundt. Han har efterhånden lært at bartenderen godt kan lide at give sine kunder øgenavne. Noel er navnet han har valgt for Tom. Hvis det er en reference til Noel Coward, så er det flatterende. Hvis det ikke er, well...så har Tom ingen anelse om hvem bartenderen hentyder til og om han skal være fornærmet eller ej?

"Har du besluttet hvad du vil have endnu?" Spørger den sexede mand med den bløde stemme og hazel øjne. Han lader en arm hvile på disken med hånden viklet omkring sin kind og venter på Toms svar.

"Øh, nej." Svarer Tom forlegent. "Det har jeg ikke. For at være ærlig, så drikker jeg ikke normalt. Man kan sige jeg har gjort det til en karriere, at køre andre mennesker hjem fra byen."

"Ah..." Bartenderen retter sig ud, rank og ret med et seriøst udtryk og tilegner sig en fornem Britisk accent, men illusionen ødelægges lidt af spilopperne i hans øjne. "En ædel profession. Jeg tager hatten af for dig, min herre. Tag den tid du behøver, for hvis vi er ærlige, så er det sjovt at se dig gå frem og tilbage."

Tom griner nervøst. Han er blevet fanget i akten. Han troede ikke han havde været så åbenlys, men det har han åbenbart. "Virkelig?"

"Aha. Udsigten er fantastisk...fra begge sider."

Tom mærker sine kinder blive røde, mens bartenderen vimser væk. Han kan ikke gøre for det. Han føler sig som en haj, der cirkler et hajbur og indeni buret er den saftigste dykker han nogensinde har set. Men han må tage sig sammen, han kan ikke bare regne med at alle der flirter med ham faktisk vil have ham. Han er trods alt ikke på en homo bar. Denne mand har flirtet sig igennem både mænd og kvinder hele aftenen.

Det giver sikkert gode drikkepenge.

Tom kan ikke bebrejde manden det. Han ved hvor svært det er at tjene penge i denne by. Det gør bare tingene lidt mere forvirrende - specielt når misforståelse af især denne form for sociale signaler kan ende med at du bliver slået ned i New York. Det er en del af grunden til at Tom ikke normalt går i byen - det, og så det faktum, at han ikke er stor fan af "hook-up" kulturen.

Men denne mand...denne mand...

Hvis denne mand er gay, så kunne Tom godt finde på at tage ham med hjem, hvilket er ekstremt ulig ham når man tager i betragtning, at han kun har haft to seriøse kærester - og når det kommer til at tage en fyr med hjem? Aldrig før den tredje date. Det er en regel han har haft siden han flyttede hjemmefra.

"Du ved, hvis du insisterer på at slide hul i gulvet, så skulle vi måske introducere os selv?" Toms blik løfter sig fra gulvet hvor de har været fokuseret på hans sko og kigger op på et megawatt smil der næsten blænder ham. "Mit navn er Lukas."

Lukas rækker en hånd ud og Tom tager den. "Hej, øhm...det er rart at møde dig."

"Og du er?" Spørger Lukas, da det lader til Tom måske ikke vil gengælde.

"Oh, mit navn er Tom."

"Tom." Lukas roller navnet rundt i sin mund og beholder det der, som om det er svaret på et spørgsmål han har tænkt på længe. "Jeg kan lide det. Tom. Det er ligetil. Det er et no nonsens navn, er det ikke?"

"Det...det er det vel." Siger Tom, forundret...eftersom han altid har set sit navn som simpelt, gammeldags...ordinært.

"Okay, Tom. Er du tættere på en beslutning?"

"Må jeg spørge...hvad ville du foreslå?" Tom havde hørt Lukas foreslå Cuervo Gold og selv om han godt kan lide tequila, så nægter han er bestille den samme drink, som manden før ham. Han ønsker ikke at blende sammen med den anden fyr i Lukas' hukommelse.

"Well, hvis det var mig du skulle købe en drink til, så ville jeg bestille whiskey."

Tom løfter et øjenbryn, ikke kun af mandens svar, men også implikationen. Er dette skuespil for at få flere drikkepenge? Eller er det ægte flirteri? Det er så lang tid siden at nogen har flirtet med ham, at Tom ikke længere kan tyde det. "Whiskey?"

"Jep."

"Okay så. En whiskey, tak."

"Okie dokie, straight?"

Spørgsmålet tager Tom på sengen. Han ved hvad Lukas mener, men det er også det samme spørgsmål han har prøvet at finde en diskret måde, at spørge bartenderen om hele aftenen. Svaret Tom giver få sekunder efter spørgsmålet er blevet stillet får ham til at ønske han kunne synke igennem gulvet.

"Nej, jeg er gay."

Tom lukker øjnene da han hører de ord komme ud af sin egen mund og den sidste luft der forlader hans lunger, føles om om det ligeså godt kunne være hans sjæl, der forlader kroppen. Han lader blikket køre rundt i baren for at se om nogle andre har hørt hvad han sagde, men de lader til at være fuldstændig ligeglade med hans samtale med Lukas.

Lukas derimod stopper midt i at hælde og servere drinks og griner. Og for første gang den aften ser han forfjamsket ud. "Øhm, nej...jeg mener det som i, øhh...neat."

"I know, right?" Bjæffer Tom og fortsætter den rædselsfulde trend med bare at sige hvad end der falder ham ind før han kan stoppe sig selv. Lukas griner igen og det samme gør Tom... svagt ... i et forsøg på at redde situationen på en anden måde end at begrave hovedet i hænderne og løbe ud af døren. Han kunne altid lade som om han får et krampe anfald. Han har hørt det er en effektiv måde at slippe ud af pinlige situationer.

Da hans grin er blevet til en lille klukken, ryster Lukas let på hovedet og vender tilbage til sit job. Han griber en serviet under disken, separerer den fra bunken ude af Toms synsfelt. Den lader til at give ham problemer. Han bruger mere tid end normalt på at pille ved den. Så mikser han et glas whiskey til Tom, sætter det på servietten og skubber den hen imod ham.

"Her er din gay whiskey." Siger Lukas og giver Tom et af sine signatur blink.

Tom smiler, lettet over at det ikke er akavet imellem dem. I det mindste kan de joke med hans ord diarre. Jepsen - og efter Tom har drukket sin drink kan han forlade stedet med hovedet holdt højt...

... og aldrig sætte fod der igen.

"Hvad gør den gay?" Spørger Tom, opsat på at holde en eller anden form for samtale kørende for ikke at virke total imbecil.

"Mit telefonnummer på servietten." Lukas læner sig over disken og Tom kan føle hans ånde kilde sin kind - den er varm og den friske duft af pebermynte gør den mere tiltrækkende end drinken i hans glas. "Jeg får fri ved midnat."

THE END
Forfatterbemærkninger
Jeg blev nødt til at bruge de engelske udtryk her, for ellers ville ordspillet ikke give mening. Men nu er det jo heldigvis sådan, at mange danskere allerede har adopteret mange engelske ord ind i deres daglige sprog, så de fleste skulle nok kunne forstå det. Og ja, det er et homo par igen. Jeg burde faktisk skrive flere gay karakterer end jeg gør :)

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/10-2018 13:30 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1256 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.