6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
3 måneder, 28 dage siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
4 måneder, 2 dage siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
4 måneder, 12 dage siden
3Congo-bajere
Han er min bedste ven. Det ved jeg han er. Han inviterer mig ud a... [...]
Blandede tekster · venskab, vinter, ulykkelig kærlighed
4 måneder, 21 dage siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Han tog mit hjerte. En sensommernat i August. Imens markerne spredte den velkendte lugt af gylle, spredte han mine fregnede ben. Man kunne alligevel ikke lave andet end at bolle eller gå i Brugsen. Jeg var lykkelig. Så lykkelig at jeg ikke magtede at overgive mig til natten, fordi dagen var bedre. Jeg troede det var noget de bare fandt på. At læber kunne mødes som to magneter. Helt ud af det blå. Af uforklarlige årsager. Jeg tror måske verden gik i stå. Lige der. Lige der holdte alle vejret. Lige der fandtes kun ham og jeg og Jordens magnetfelt. Hvide svedige sommerlagner i Sønderjylland. Et vindue der altid stod åbent. Alle kunne høre os. Alle skulle høre os. Alle skulle høre hvor højt jeg elskede ham. Hvor meget kærlighed jeg bed i mig, fordi jeg elskede ham. Hvor ondt det gjorde. Når han udnyttede mig, og jeg legede at jeg udnyttede ham. Som en blåøjet københavner der mister fodfæstet, fra det der ikke længere er brosten. Du ved ikke hvad du har mistet før, du ser det kysse med din veninde over aftenens spaghetti med kødsovs. Hver eneste dag. Hører at de boller. Hver eneste dag. Fra hendes mund. Hvor hans voksende pik nu hører til. Det så de andre selv. Det hørte de selv. Læreren hørte det også. Man må ikke bolle så meget, at man glemmer at respektere hinandens nattesøvn. Det var det han sagde. Læreren. Det gør stadigvæk ondt, selv om han for længst trak sig ud af min sensommerfisse. Og siden ud af hendes Fredericiafisse. Det hørte jeg selv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/01-2019 17:30 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 264 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.