Er spådom okkult eller ikke?


1 år, 1 måned siden 4 kommentarer Livshistorier

2Min historie om penge
Min mand mistede sin pengepung. I to dage ledte vi efter den over... [...]
Livshistorier
8 dage siden
2At overkomme
Fjendens største chance, · er når han kan tage revanche. · Når døren ... [...]
Digte
14 dage siden
0Et vigtigt spørgsmål
Hvordan er det at leve uden Gud, · I sær når man bliver ældre og li... [...]
Blandede tekster
23 dage siden
2Debat
Hvad er en debat, · er det at få andre afsat. · Er det at kæmpe for s... [...]
Digte
28 dage siden

Puls: 54,5

Publiceret: 8
Afgivet: 19
Modtaget: 17
Inge Erhard (f. 1941)
For nylig ringede vores søn og fortalte følgende sand historie. Efter en streng arbejdsdag var han vågnet næste morgen med ondt i ryggen. Han tog en hviledag og fik en aftale med lægen senere på eftermiddagen. Denne læge er også uddannet neurolog.
   Der skete følgende. Lægen havde over et skelet lade et eller andet rotere for at finde årsagen til vores søns symptom, før han eksaminerede ham. På tysk hedder det - pendle. Det viste sig, at vores søns symptom ikke passede til det lægen havde pendlet. Lægen kom også til at sige det.
   Vores søn svarede, at det forstod han udmærket godt, for han var kristen, og den slags funktionerede ikke på ham. Lægebesøget udviklede sig til en times samtale, hvor lægen stillede mange spørgsmål til vores søn angående troen.
   Hvorfor skriver jeg dette? Mange som af læner troen er alligevel ind voldværet i et eller andet okkult, fordi vi søger noget over naturligt.
   Biblen giver os klare regler. Drømme og visioner er for i dag, Apostlenes Gerninger kapitel 2 - 17. Profeti er ligeledes også for i dag. I det Gamle Testamente talte Gud direkte igennem profeterne. 45% af biblen er profetisk forudsagt.
   Har man fuld bevist overgivet sit liv til Gud, det er en beslutning, så har fjenden ikke overhånd over vores liv.
   Derfor tror jeg på det jeg skrev i - Samernes bog 91, hvor vi er lovet beskyttelse for alt slemt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/01-2019 15:42 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 236 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.