Irmahønen


1 år, 5 måneder siden 2 kommentarer Blandede tekster sensommer sex ungdom

3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
14 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
1 år, 3 måneder siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
1 år, 4 måneder siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
1 år, 4 måneder siden

Puls: 16,4

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Jeg gik i tredje g på Rysensteen Gymnasium. Fiskede efter tolvtaller i en sø af idioter. Med mit affarvede russerhår. Cyklede jeg til og fra skole. Hver dag. Altid i modvind. Hadede min engelsklærer. Indtil jeg bollede ham. En nat i august. Havde drukket bajere sammen med Luna på en bænk ved søerne. Da han kom forbi. Tilfældigt med en ven. To blev til fire. Vi røg lange, grønne Look og diskuterede politisk korrekthed. Indtil han lagde sin hånd på mit lår og had blev til begær. I Irmahønens skær. Gav alting mening. Da han kyssede mig. Spurgte om vi skulle gøre det. Tog min hånd og fandt en svane. Dem man cykler med. Ikke de fredet. Tog mine trusser af og kastede dem i vandet. Fordi de var fyldt med menstruation. Imens han åbnede sine shorts. Manisk. Med det der blik. Som kun mænd i trediverne har. Tog han mig bagfra. Stående. I min gule sommerkjole. Fugtig af sensommerens støvregn. Beundrede jeg Dronning Louises Bro. Overvejede om det ville være helt ved siden af, at diskutere min årskarakter. Om den kunne genovervejes. Indtil han trak sig ud. Så sad vi der. I stilhed. På svanens skolebænk. Og fik en lektion. I en af livets. Mange lektier.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/02-2019 17:18 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 207 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.