Hvor stor virkning har det når man tilgiver1Kun for kvinder - et godt råd
For et par år siden begyndte jeg og blive plaget af blærebetændel... [...]
Livshistorier
6 dage siden
2Livsindhold
Livet er dejligt og livet er godt · Lige meget om det er stort elle... [...]
Digte
15 dage siden
2Visdom kalder
På hvert gadehjørne visdom råber, · Lyt til mig hver ikke tåber. · Je... [...]
Digte
20 dage siden
3En vision
Jeg så i en vision nyt komme frem, · et dyr kom op ud af jord og le... [...]
Digte
1 måned, 6 dage siden

Puls: 49,1

Publiceret: 11
Afgivet: 26
Modtaget: 20
Inge Erhard (f. 1941)
Jeg gjorde frivilligt arbejde sammen med andre udlændinge et par år i et hjem for handikappede i Singapore, efter vores handikappede søn gik hjem til evigheden.
   Her begynder historien. En indisk pige, omkring 20 år, sad for det meste på gulvet lænet op ad en søjle med mundvandet dryppende und af munden og viste det hvide i øjnene.
   En dag kom hun til at lægge sin hånd på min arm. Hånden var som en tyngende kraft som ikke kunne fjernes. Jeg begyndte at lægge mærke til, at når hun lagde hånden på de andre børn eller unge mennesker, så blev de stående til hun havde taget hånden væk. Jeg blev ret forskrækket over denne opdagelse.
   Vi i gruppen begyndte at lære hende at tilgive og være med til at stifte fred. Underet skete, medikamenterne kunne nedsættes. Hun blev et andet menneske ligesom et stort hjerte og ville altid hjælpe andre. Når vi kom, ville hun med det samme have sine bøger. Hun lærte at skrive og læse lidt.

Spørgsmål: Kan man gøre med sine tanker, følelser og indstilling som man vil uden det har følger???
   Det ikke at tilgive har en meget stor virkning, ligesom det modsatte at kunne tilgive. Det mindes vi om i Fadervor.
Forfatterbemærkninger
En sand livshistorie som jeg aldrig vil glemme, fordi forskellen på hvordan hun var før, og hvordan hun blev efter, var ligesom dag og nat.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/02-2019 20:31 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 206 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.