I am Not so Great after All...


1 måned, 13 dage siden 2 kommentarer Kortprosa

0Mor, jeg kan huske
Mor · Jeg kan huske · At jeg følte mig ensom · uden at være alene · Mor · J... [...]
Digte · psykisk sygdom, mor-datter forhold, kærlighed
7 timer, 56 minutter siden
1Min Mobiltelefon
"Hun er psykisk syg", siger jeg. "Jeg tror hun snart skal indlægg... [...]
Blandede tekster · teknologi, psykisk sygdom, mor-datter forhold
3 dage siden
1Grow through what you go through - he told ...
"Du har haft et hårdt liv", siger du til mig og jeg kigger op i d... [...]
Blandede tekster · kærlighedserklæring, ungdom, begyndelse
1 måned, 11 dage siden
2I am Not so Great after All...
"I am not so great after all", fortæller du mig i et tydeligt hen... [...]
Kortprosa
1 måned, 13 dage siden

Puls: 22,2

Publiceret: 4
Afgivet: 5
Modtaget: 4
Simone Reinholdt Nielsen (f. 1995)
"I am not so great after all", fortæller du mig i et tydeligt henfald der viser tegn på kedsommelighed. Dit ansigt lyser fra din skærm. Du modtager billeder af store fede pikke fra alle mulige midaldrende mænd på din telefon. De afskyr dig fortæller du, men du svarer dem alligevel hurtigt tilbage. For "Grænseoverskridende kontakt er bedre end ingen kontakt", fortsætter du og tager et hiv fra din cigaret, inden du giver dig til at svare den næste tosse i dating forummet.
   Dagen efter fortæller du mig at du har været på en date med én ud af de mange "beundrere". Han havde kørt hele vejen fra Kolding til Århus for at mødes med dig hjemme hos dig selv på sådan en almindelig torsdag aften i sommerferien. Lidt grænseoverskridende havde du syntes, da det var jo stemplet til at skulle være intimt, når nu det skulle foregå i dit eget private hjem. Det havde selvfølgelig udviklet sig til sex som du også havde spået, og dagen efter havde du modtaget en besked som lød: "Hey You! Var vi ikke lidt akavede sammen eller hvad? God dag på vikingemuset ellers?" Du havde svaret, at det kun måske havde været lidt akavet imellem jer, og at det var op til ham om i skulle ses igen. Det havde han ikke svaret på.. Du havde smidt ham ud tidligt dagen efter, da du havde aftalt at skulle mødes på Moesgaard Museum med din veninde. Du havde sådan håbet på at han ikke ville kysse dig farvel, sådan som han havde gjort hele aften før. Hans kys og hans sved var ikke ligefrem uimodståelig, og hans "oh yearh" under sex viste bare hvor meget han nød det frem for dig selv. Det gjorde ikke noget at i ikke lige skulle mødes igen, overbeviste du dig selv om. Og for at være den gode ven som jeg er, bakkede jeg kun op omkring din beslutning med, "ja altså han skriver jo nærmest at det er dig som er akavet" og "selvfølgelig skulle han bare lige først have sex med dig inden han smuttede", til "efter min mening skulle han bare været smuttet fra starten af". Du kigger på mig med store våde øjne og spørger om du virkelig er akavet og om det er derfor han ikke ville være sammen med dig. "Nej selvfølgelig er du ikke det! Det er ham der er noget galt med!" fik jeg fremstammet hurtigt, overrasket over din pludselige usikkerhed. Du begynder at græde, fordi du havde været på utallige dates, og ingen af dem havde ført til noget videre... "Hvad med at tage en pause fra de dating apps" forsøger jeg mere forsigtigt. "Jeg mener, måske vil det være rart nok lige at få lidt afstand fra alle de liderlige fyre og måske vil du så falde i snak med en rigtig sød fyr? Jeg tror at alle de søde fyre ikke har Tinder...". "Du har ret" forsatte du. "Jeg behøver ikke den dumme app for at føle mig bekræftiget og ikke alene. Jeg tror at jeg vil have godt af at mærke min egen ensomhed og mig selv lidt. Ihvertfald i forhold til alle de ihærdige beslutninger jeg gør mig om at skulle drukne det i sex og konstrueret samtaler." Suk... "Det er da en erkendelse" blev jeg ved. "Ja", svarer du nu tomhændet og uden at kigge i din mobil.
Forfatterbemærkninger
Kortprosa eller novelle? Viste ikke helt hvad jeg lige skulle kategorisere den som - Men vær så god at læse den!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/07-2019 08:15 af Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 563 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.