Step 2 til hjertesorg


4 måneder, 20 dage siden 1 kommentar Blandede tekster drømme kærlighedslængsel afstandsforelskelse

3Step 5 til hjertesorg
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mi... [...]
Blandede tekster · fortabt, indre konflikt, forelskelse
2 måneder, 21 dage siden
2Step 4 til hjertesorg
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måd... [...]
Blandede tekster · frustration, forhåbninger, sårbarhed
4 måneder siden
6Barndomsgader
Som jeg sad der på bænken ned til vandet, tog jeg mig selv i at s... [...]
Blandede tekster · splittelse, tidens gang, hjemstavn
4 måneder, 6 dage siden
2Step 3 til hjertesorg
Jeg tog fejl. Jeg tog så grueligt fejl, som jeg nogensinde har gj... [...]
Blandede tekster · frustration, hjertesorg, afstandsforelskelse
4 måneder, 20 dage siden
1Step 2 til hjertesorg
Jeg har lyst til at råbe. Til at skrige. Jeg har lyst til at flip... [...]
Blandede tekster · drømme, kærlighedslængsel, afstandsforelskelse
4 måneder, 20 dage siden

Puls: 9,0

Publiceret: 1
Afgivet: 3
Modtaget: 4
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Jeg har lyst til at råbe. Til at skrige. Jeg har lyst til at flippe ud på ham, og prøve at ryste ind i ham, hvor meget jeg er kommet til at holde af ham. Hvor meget bedre han gør mine dage. Hvor meget mere jeg smiler sammen med ham. Hvor meget mere mig jeg er med ham. Jeg har lyst til at køre min hånd gennem hans hår. Jeg har lyst til at være tæt på ham. Jeg har lyst til at kysse ham. Jeg er ved at sprænge af at holde alt fyrværkeriet tilbage. Jeg er ved at eksplodere. Ved at blive sindsyg af, at gå og finde på små scenarier af ham og jeg sammen. Små stunder der aldrig, vil komme til at ske, for jeg har valgt at skubbe ham væk. Jeg valgte at tage afstand til ham. Jeg ved, jeg vil ødelægge ham, hvis han kommer for tæt på. Jeg ved, jeg hiver ham med ned i mit fald. Jeg ved, jeg ikke vil kunne gøre ham glad. Jeg ved, han er glad med en anden. Han smiler, når han snakker om hende, og jeg kan mærke mit hjerte springe et slag over i bare sorg over, at det ikke er mig han snakker om. Vi kunne måske være blevet til noget. Den aften. Han spurgte om et kys. Jeg sagde vi bare var venner. Jeg er ikke i stand til at passe på et andet menneske, når jeg selv har lyst til at springe ud fra min mors altan, og bare flyve væk herfra. Men jeg savner ham. Jeg savner ham med hver en celle i min krop, og jeg drømmer mig tilbage til dengang, da vi sad på trappen. Helt tæt op ad hinanden, og snakkede stille. Hørte vinden i bladene på træerne der omringede os. Det føltes som om tiden stod stille, og det var kun ham og jeg. Jeg kiggede ind i hans græsgrønne øjne, og smilte til ham. Drømte om, at han ville kysse mig blidt på læberne. Men nej. For jeg slukkede hver en gnist mellem os, og han gik tilbage til hende, der viser hun vil ham, uden at være bange. Bange for at miste endu en, hun holder af. Bange for at han vil vende sig om og gå fra hende, når han hører hendes dystreste tanker. For det er nemmere at skubbe folk væk, end at lade dem komme for tæt på, så de selv kan indse, at de skal skynde sig væk. Jeg beundrer ham fra afstand, og lever i mine drømme, for jeg fortryder min virkelighed.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/07-2019 21:35 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 432 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.