Art of war hos gadens blide vagtværn Guardian Angels globalt


1 år, 11 måneder siden 2 kommentarer Essays socialrealisme natteliv drøm

5Falder du nu
River duften fra de regnfriske blomster ned i lungerne · Og det sku... [...]
Digte · storby, konflikt, troskab
14 dage siden
3Kårdegribende Haikutaktisk digt
Farvel overblik · Håb- eller hån-øjeblik · Vi ser svar om lidt
Digte · forbudt kærlighed, max, skæbnevalg
25 dage siden
2Bevidsthedsvækkelse. Tilegnet næste inkarna...
Stille flammer slikker sig op af plantestænglens privathed, kærte... [...]
Digte · tankemylder, selvdestruktivitet, kirsebærvin
1 måned, 23 dage siden
2Sådan en børnehave !Afbrudt forhold til Ody...
Jeg er ikke nogen og jeg ved det er fordi jeg er så ydmyget af at... [...]
Digte · identitet, samfundskritik, vrede
1 måned, 23 dage siden

Puls: 65,1

Publiceret: 9
Afgivet: 58
Modtaget: 26
Niels Cenius (f. 1969)
Ankommet til denne sjove planet...tænkte jeg som yngre, lidt fremmed, mest af alt fredsbevægelsesfan, ja, ankommet til denne planet...hvor så mange søger opgør og selvhævdelse, - ak ja, min reaktion var skuffelse, min reaktion var at lede efter andre kosmoserindrende sjælsvenner, der heller ikke blot ville have en større og evigt mere nyvasket bil, for eksempel, end naboen. Jeg havde stadig noget stjernestøv i tanken og kropskontaktens bevidsthed fra følelsen af tressernes hippie revolution og et stærkt håb om kærligheden som løsning på hele verdens problemer.
Fredsmission var et dejligt ord, syntes jeg. Jeg læste at Troels Kløvedal på sine rejser aldrig rigtig var bange for overfald, fordi han sagde han gik med en blid bestemt naturlig ret på gaden, optaget af sit eget gode karma. Jeg tog denne fredstænketank med ind i kampsporten og opdagede at der i nogle af sportsgrenene indenfor kampkunst lå forståelse af hjertets samarbejde med jordforbindelsen bag. Og jeg fandt at den tanke om selvhjælp til min også dengang lidt buttede krop var god, jeg nød at være mand, og så noget mandigt i både at søge jernnæve evner men samtidig være Freds buddhist.
Og så hørte jeg om vagtværnet Guardian Angels som gik med røde beretter og jeg tænkte det er da bedre end at være FN soldat på Cypern. Og nu går jeg rundt med en rød beret på hovedet, når vi går lange ture med de ex-kriminelle anbringelses-dømte psykiatriske patienter på det mental hospital jeg er Sosu assistent på. Sådan hænger jeg helt helt sammen som hyggelig heroisme-idealist fra en anden og for mig bedre tid før kapitalisme åd alle initiativer, og løj og lyver om det med sin nu perfekte camouflage.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/08-2019 22:26 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 282 ord og lix-tallet er 41.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.