2Igang
Vinden flår mit hård, · tanker og sanser vækkes, · jeg tændes langsom... [...]
Digte · liv, magi, erindring
4 dage siden
1Forvandling
Strøgets mange ansigter · åbne og lukkede · tempoet er højt · Black Fri... [...]
Digte · fremtidssamfund, næstekærlighed, livsrefleksion
7 dage siden
1Udvikling
Som et strejf · lykken ånder på mig · midt i verdens tummel · mine tank... [...]
Digte · sjæl, overraskelse, fiktion
16 dage siden
2Drengen og Den hvide Due
Der var engang en have. Omkring haven var en høj grå og tyk mur f... [...]
Eventyr og fabler · i naturen, liv, gud
23 dage siden

Puls: 82,8

Publiceret: 20
Afgivet: 119
Modtaget: 43
Niels Engdal (f. 1954)
En elektrisk bus svæver henover gaden en tidlig morgen. Her er meget stille, og halvtreds bøjede hoveder med blikke stift rettede mod fire tommers skærme. Magien er overalt. Hele koret af tryllekunstnere er på plads de små og strømlinede sorte telefoner. Det er en magtfuld familie i deres krav om absolut stilhed. Informationer har første prioritet og kræver koncentration. Alle andre gemmes i skyen, fordi de ikke må forstyrre livsvigtige informationer. Tænk, hvis noget går tabt, og man ikke er på forkant med endnu en hektisk dag, chancen for at glemme sig selv. De uanede muligheder for at undgå at tænke over livet, undgå at tænke på en kær ven, som man bare ikke har set et år. Sådan tænker jeg, og føler mig et kort øjeblik både analyserende og filosofisk. Så mærker jeg pludselig et behov, eller en omklamrende fristelse, og griber min sorte telefon

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/09-2019 22:11 af Niels Engdal (evighedsblomst) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 146 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.