3Verdensborger
Det handler om at finde sig selv i folke mængden. · Man behøver ikk... [...]
Aforismer og gruk
1 dag, 23 timer siden
3Lykkens bagage
Behøver ikke være en bandage kun hvis du kan lide · at være bundet.... [...]
Aforismer og gruk
6 dage siden
1Lumbal regionen
Kroppens forståelse gennem · sjælelige signaler .
Aforismer og gruk
9 dage siden
0Den forudrettede på toppen
Nogle gange må man trodse på trods · af det der var. · Den forudrette... [...]
Aforismer og gruk
16 dage siden

Puls: 67,2

Publiceret: 16
Afgivet: 34
Modtaget: 107
Ann R. Sørensen (f. 1980)
Der var engang en havfrue og en havkonge og 6 søstre , den yngste hed Ariel , hun var prinsenssen og der var en lille tyk fisk som hed Tumle, hendes far jeg Tritån.'
Han bestemte over hele kongeriget, han havde også en krone der var af guld. Der var også en havheks, hun var en ond havheks. Hun var halv blæksprutte og halv kvinde, hun havde to onde fisk, der hed bundslam og skitslam. Der var også en måge som hed skrelle, den var en sød fugl.
Tumle var Ariels bedste ven. Trotån havde en trefork af guld der var også såen som hed- Sebastian .Sebastian var en krabbe, den var en fræk krabbe. En gang havde den lavet noget frækt den havde gjort hav- kongen sur, fordi den havde kildet ham på maven og en dag havde den gjort de 6 søstre bange. Hav- heksen havde også en have- der var også havvæsnsr der ikke havde gjort hvad havheksen havde forlangt.
Der var også en prins, han var bare menneske og hun var Havfrue. Den lille havfrue kunne så godt lide ham. Han var jo bare er menneske.
Ariel svømmede op til overfladen og der så hun, et skib der sejlede. Som for- tryllende lagde hun mærke til en, det var prinse, så hørte hun en velkendt stemme, det var SKrelle. Han så at Ariel var der. Hej sagde Skrelle syy sagde hun de kan høre dig a , jamen jamen vi er på opdagelse syy, hvor er han dog køn er han ikke. Jeg synes han ser lidt ullen pg slasket ud. Nej det er ikke ham, sagde hun, det er ham den anden, ham med fløjte, det er ham. Hun sø ham i lang tid så sagde hun, du er da stadig ikke sur over ar jeg har fundet prinsessen han, nej det er jeg ikke , men skulle du kke finde hende, jo men hun findes et eller andet sted, men jeg har bare aldrig fundet hende endnu. Hvis det var sådan at vi skulle giftes så ville det bare sige bang. Lige med et stormede det og lynede det,men så kom Tumle også Ariel gennem det sivene regn. Så var storm- vejret slut. Tumle var en god fisk der hjælper alle i landet.
Ariels far havde jo en trefork ,og med den kunne han klare alt hvad han ville, Ariel svømmede op til overfladen og ned igen også to ål. De spurgte hende om hun ville have prinsen også sagde hun ja også skulle hun med hen til Havheksen og så også en to tre kom Tritån og tog hende , også måtte hun svømme igen.
En dag sad hun på en stor sten og kiggede på prinsen og kongeriget og tænkte sig godt om og til sidst rettede han til sidst sin trefork mod Ariel så var Ariel et menneske og gik hen til Erik på stranden også blev de gift, og levede lykkeligt til deres dages ende.
Forfatterbemærkninger
Hej læsere. Har skrevet dette da jeg gik i 4 b. Har altid været betaget af den lille Havfrue. Sig gerne jeres mening.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/11-2019 15:00 af Ann R. Sørensen (Savanti) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 491 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.