Kanonkongen Kurt


3 måneder, 17 dage siden 2 kommentarer Rim og vers konge berømmelse tab

2Min kære Melahat
Se op på himlen · Skyerne · Tænk på haven · Tænk på, at jeg sidder der ... [...]
Digte · kærlighed, familie, på gensyn
2 dage siden
2Måneskin
Jeg kan mærke det dybt i min mave · Mærker det der, hvor mit hjerte... [...]
Digte · måneskin, kærlighed, sammen med dig
19 dage siden
1Portrætmaleri
Malede dig før jeg overhovedet havde mødt dig. Malede selv mit eg... [...]
Blandede tekster · oliefarver, ny retning, rejse
29 dage siden
2Drømte jeg da du var her?
Drømte jeg da du var her? Det ved jeg ikke. · Jeg var for fokuseret... [...]
Digte · drøm, vågen, kærlighed
3 måneder, 6 dage siden

Puls: 29,8

Publiceret: 4
Afgivet: 5
Modtaget: 9
Daniel Nielsen (f. 1992)
Kanonkongen Kurt, var en mand som elskede at flyve igennem ringe. Han gjorde det tit, vær aften. Let på hans vinge.

Han var kendt som Kanonkongen Kurt, i det store Cirkus Friis. Men højt at flyve langt at falde. Havde en aften, sin særlige særlige pris.

Prisen var den person, som Kanonkongen Kurt allermest holdte af. Han skubbede hende selv væk og det fortryder han den dag i dag.

For Kanonkongen Kurt, glemte at værdsætte og elske hende, som altid havde stået bag hans flyvende side. Hun ville have et hus, en sikker fremtid med hendes mand. Hellere flyve, end at stå på land. Kanonkongen Kurt, var en ægte stjernemand.

Rampelyset skær og folkets jublende salve. Gjorde kravet højt for Kanonkongen Kurt og det stod ikke til at falme "Bare lige en gang mere af den flammende ring" sagde Kanonkongen Kurt og tog sit spring.

Rigdom og berømmelsen, var noget Kanonkongen Kurt godt kunne lide. Men det splittede dem bare af til sidst. Hver for sig. Side af side.

Og så den ene aften, vor alt stod på spil. Tog Kanonkongen Kurt, det flottest hop og lidt mere end der skulle til. Publikum jublede og teltet blev vendt op og ned. Det var også den aften hvor bruddet kom, fra hans eneste kærlighed.

Ingen jubel eller højtstående klapsalve, kunne lindre den store smerte, som Kanonkongen Kurt alene skal bære. Et liv uden hende. Alene uden sin kære.

Kanonkongen Kurt har taget sin kappe og hjelm helt til side og tager det aldrig på igen. Han ved han vil komme til at lide. Lide mere end det han nu allerede gjorde. Rigdom og flyvende berømmelse har tydeligt sat sine spor.

Livet er ikke længere en flyvende lej. Slet ikke efter den aften hvor, han mistede det smukke i sig. Kanonkongen Kurt har trukket sig helt og aldeles tilbage. Den flyvende aften, vil for altid være hans evige plage.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/03-2020 11:13 af Daniel Nielsen (Daniel-00) og er kategoriseret under Rim og vers.
Teksten er på 317 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.