Jeg vil være leder!


23 dage siden 2 kommentarer Essays forandring erkendelse fremtidshåb

2Jeg vil være leder!
Stod der på et opslag fra Kommunen. · Et studie tilbud. · Ja, hvorfor... [...]
Essays · forandring, erkendelse, fremtidshåb
23 dage siden
4Ingen tårer
Sidder i min sofa. · Midt i en Corona tid. · Der er rødvin i glasset,... [...]
Kortprosa · tomhed, livet, tidens gang
2 måneder, 2 dage siden
1Fri
Befrielsesdag · Dato: 05.05.2020 · Danmark · Covid-19 Pandemi · Smittede:... [...]
Digte · krisehåndtering, livet, socialrealisme
2 måneder, 11 dage siden
5Træt af
Træt af... · ...afstand, trænger kram knald · ...digte om kærlighed s... [...]
Digte · tidens gang, livssyn, samfund
2 måneder, 17 dage siden

Puls: 55,5

Publiceret: 4
Afgivet: 33
Modtaget: 16
Poul Brasch (f. 1957)
Stod der på et opslag fra Kommunen.
Et studie tilbud.
Ja, hvorfor ikke?... det har jeg prøvet før.

Derfor rettede jeg skriftlig henvendelse til den daglige leder for at komme i betragtning til dette tilbud. Det er noget der skal gå gennem ledelsen og afstedkomme accept fra samme.

Havde tænkt mig, at jeg kunne læse ved siden af min jobfunktion, som er et nat job og derfor arbejdes der kun hver anden uge. Det må kunne lade sig gøre. Tænkte også, at et fremtidigt ledelses job, nødvendigvis ikke skal være på min nuværende arbejdsplads, men i kommunen, så går deres tilbud ikke tabt.

Nu ses vi ikke ret meget, mig og min leder. Det er helt naturligt, når jeg arbejder i nat og ledelsen om dagen. Jeg er i det hele taget en "usynlig" medarbejder. Arbejder med faste, men få kollegaer og ser jeg ikke meget til den øvrige stab.

Derfor kom det noget bag på mig, da jeg vendte retur fra en uges fri og min leder skriver: "Kan ikke se du har potentiale for ledelse. Ikke vist større interesse for ledelse, passer bare det obligatoriske. Du vil ikke forpligte dig yderligere. Projektet peger ikke på dig.

Sidder længe og stirrer på svaret. Nu er det sådan i min verden, at karriere skift fordrer noget af ens person. Det er et skridt og et ansvar som jeg ønsker at tage på mig. Min leder har afskrevet en ansøgning om et karriere skift. Hvilke kompetencer kan jeg opnå som nat medarbejder? Ledelse er ikke synligt i natten. Har ingen at spille op til.

Det må tages til efterretning. Hvad mon jeg så finder på, for at udfordre mit arbejdsliv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/06-2020 01:48 af Poul Brasch (Blækhuset) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 279 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.