Giv den gas


10 måneder, 5 dage siden 6 kommentarer Digte lidenskab

9Se mig før det er for sent
Jeg er intet særligt. · nogen kendis eller · vennernes ven. · Jeg er en... [...]
Digte · sårbarhed, tillid, liv
7 måneder, 6 dage siden
5Jeg er fucking ligeglad
Lige om lidt eksploderer jeg, · over jeres velmenene råd, · og forman... [...]
Digte · fucking, ligeglad, tomhed
8 måneder, 9 dage siden
4Familiefest
Mine elektriske, · udmattende indre rystelser, · med perspektiver på ... [...]
Digte · selvrefleksion, forstyrret, livet
9 måneder, 13 dage siden
6Giv den gas
Ja, drik da din gin, og fest igennem mens du bager dine økoflute ... [...]
Digte · lidenskab
10 måneder, 5 dage siden

Puls: 3,3

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jesper Burgdorff Johansen (f. 1975)
Ja, drik da din gin, og fest igennem mens du bager dine økoflute og krammer dine kønne velklædte børn, der gør oprør, men kun på den rimelige måde, mens du forfølger dine drømme og kun periodisk trættes, men fyldes op igen af al din positivitet og turene på din mountainbike eller din mindfulness-kreative tilgang til livet, som ikke flasker sig, for det ville være for banalt, men kun lige omtrent så besværligt, at du med din coach og dit store netværk, kan overkomme det du drømmer om og sætte meningsfulde mål mod en fremtid af mening og, fylde.

Så giver jeg den gas, med min kop kaffe, i min almennyttige bolig med mine tre streaming-abonnementer og minderne fra det ægteskab, der var fyldt med lort og spidse kommentarer og de opkald jeg, trods alt, af og til, får fra den søn som bor i kibbutz, mens jeg spiser min kinaboks og drømmer mig væk mod strande af lykke og fylde, langt væk fra mountainbikes og økoflute.

Gas.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/07-2020 21:12 af Jesper Burgdorff Johansen (Agrippo) og er kategoriseret under Digte.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.