1En gyser historie
Der var en revne i gulvet, han bukkede sig, det lignede at den bl... [...]
Kortprosa
3 år siden
1Termokoppen
Jeg begynder at kunne se lyset over mig. Det er nogle som åbner d... [...]
Blandede tekster
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Maja Oline Hvid (f. 2004)
Jeg begynder at kunne se lyset over mig. Det er nogle som åbner den pakke jeg er i. Hun ser meget glad ud men jeg ved ikke hvorfor. Jeg tror ikke, at de ved, at jeg ikke gider at blive brugt, det er jo ikke rart at blive brugt. Jeg havde rent faktisk nogle gode venner der hvor jeg var før men det er jo ovre nu. Damen der åbnede pakken jeg er i, tager mig op, hun ser glad ud. Hun putter mig ned på bordet og går men jeg ved ikke hvor hen.
Der er gået noget tid og jeg kan se, at hun er på vej tilbage til mig igen. Hun har et lille lyshåret menneske med også. Jeg tror det er hendes datter. De er kommet over til mig og den lille menneskepige tager mig op og tager mig under den kolde hane. Det iskolde vand flyder inde i mig, det smager ikke af noget. Jeg begynder at fryse. Pigen tager noget af det vand der er inde i mig og hælder resten ud i den store vask.
Damen tager mig op og putter mig i en mærkelig maskine. Det bliver helt mørkt, jeg kan lugte, at alle de andre der er herinde, er meget beskidte. Man kan høre vandet bruse ned fra loftet. Vandet er dejligt varmt, det føles som et spabad. Nu kommer der luft, dejligt varm luft som tørrer mig helt tør ligesom et håndklæde.
Damen tager mig op og stiller mig ind i et skab. Hun lukker skabet og glemmer alt om mig. Hun tager alt andet ud og bruger det men ikke mig. Jeg blev kun brugt en gang og ikke engang til det jeg er lavet til. Hvad skal jeg så lave nu? Det er et godt spørgsmål, det ved jeg nemlig heller ikke selv.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/11-2020 13:31 af Maja Oline Hvid (Frostie) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 305 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.