3 hurtige


3 år siden 3 kommentarer Kortprosa familiebånd tidens gang skæbnevalg

4Et øjeblik
Et øjeblik første gang vi ser. · et øjeblik de første skridt vi tag... [...]
Rim og vers · tanker, udnyt livet, stemning
11 dage siden
2Jobansøgning
Bo sidder på sit lille kontor , hans computer brummer, under det ... [...]
Noveller · søvnløs, håbløshed, psykisk sårbarhed
28 dage siden
2Krydderi
tasken pakkes, bilen startes · bide i læben, våd i trussen. · moteren... [...]
Blandede tekster · grænser, kys, sex
1 måned, 12 dage siden
5Min lille sorte ven
Du er altid ved min side. · Du er min bedste ven, men også min være... [...]
Blandede tekster · indre konflikt, dag, afhængighed
1 måned, 12 dage siden
1Man buret værer
Man buret være en fugl, så kunne man flyve væk. · Man buret være en... [...]
Noveller · strøtanker, tankespind, spor
1 måned, 19 dage siden

Puls: 48,0

Publiceret: 5
Afgivet: 31
Modtaget: 14
Maria Louise S. Jensen (f. 1982)
Haven
   Det var et par, der var så nær. De har kendt hinanden i mange år, men tiden gik. De elskede børn, men ingen de fik, de havde jo hinanden. Nu sidder de i haven, hun smiler, sit lidt triste smil, hun tænker tilbage på de unge år, hvor huset de fik, hvor var de dog unge. Han med det sorte hår, nu var gråt det står. Hun har ikke fortrudt hendes valg, da hun valgte han, da kun var en pige. Han havde fået hende, til at grine hans stærke arme har holdt om hende i mange år. Nu sidder de, i haven bage huset, han sidder overfor hende, de samme øjne, kroppen er faldt lidt sammen og med rynkede pande. Gad vide hvad han tænker? Nu hvor han sidder, kigger ud i haven som de passet og plejet har i mange år.

Arne med Arene.
   Der var en hund i kæmpernes land, de talte et fremmede sprog, som den ikke helt forstod. Sker der ikke snart noget? Så tager jeg bare, en lille lur med ørene slået ud, bare en lille morfar. Jeg venter her på min post, måske sker der noget? Da der intet sker fald den i dybe søvn. Den hørte ingen ting, da kæmpen sneg sig ind. Med et sæt vågnede den "Hvem er du, hvordan er du kommet ind?" sagde den på sit sprog. Kan du komme ud ellers mit tandsæt du vil mærke? Tyven forstod ikke dens sprog. Det kunne mærkes i flere dage efter, tyven har stadig arrene derefter.

Kontoret
   At sidde på kontoret, her står et lille skrivebord, her fra alle ordene flyder herfra. Ordene er faldet ned på papir, her på det lille skrivebord. Pappet i skufferne er kommet, passeren er på sin plads, venter på at blive taget op, så skal der måles, tegnes og meget mere. Her på det kontoret er den lille snavsetøjskurv, hvor computeren står, da der ikke mere plads på det lille bord, der fyldt med limstifter, et billede der står og penalhus der står åben. her under ligger der en lille hund, som kom med herind, den ligger i sin kurv, den gaber saligt og strækker sig i sin kurv. Manden i køkkenet er, han nynner for sig selv, blander sig med musikken der kommer her ind. Her på det lille kontor sidder vi, snart gider jeg ikke mere, vi ses i morgen på det lille kontor tænker jeg og lukker min computer ned.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/02-2021 22:06 af Maria Louise S. Jensen (mlsj) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 410 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.