4Harpen
Mine fingre glider hen over harpens fine strenge. Den sprøde lyd ... [...]
Blandede tekster
1 måned siden

Puls: 5,8

Publiceret: 1
Afgivet: 0
Modtaget: 4
Simon Zorde (f. 1978)
Mine fingre glider hen over harpens fine strenge. Den sprøde lyd breder sig i rummet. Luften blæser gennem det åbne vindue og gardinets udslåede bevægelse minder mig om dig i den kjole som du elskede så meget. Vi er de evige drømmere og jeg smiler ved tanken om dig dansende mens du troede du var alene. Misser åler sig mellem mine ben, han søger også opmærksomhed.
Nogle gange var du let og blid som en fjer andre gange tung og mørk, hvæsende med ild i lungerne men det tænker jeg ikke så meget på mere. Ekkoet om dig er krystalklart i mit hovede. Jeg ville hjælpe dig, men i sidste ende kunne du selv og jeg måtte give slip på dig. Så nu er der bare mig, misser og harpens skvulpende toner.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 15/05-2021 06:56 af Simon Zorde (Zordanian) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 132 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.