Sendte dit brev til dig


1 måned siden 3 kommentarer Kortprosa familiebånd psykisk smerte udnyttelse

2Misfortolkning af mit skriv
Sjovt som folk fortolker · at skrive til mig jeg er omgangsluder · se... [...]
Digte · traume, selverkendelse, forståelse
7 dage siden
4M/k
Er det nu jeg skal sige · farvel og tak mænd · eller har jeg mere jeg... [...]
Digte · relationer, erotik, vej
13 dage siden
2Ledestjerner
Krav man skal leve op til · og mål man skal sætte sig · det fortsætte... [...]
Digte · skæbne
18 dage siden
5Løgn og sandhed
Man kan altid stikke en løgn¨ · en lille hvid en · eller en rigtig st... [...]
Digte
27 dage siden

Puls: 55,6

Publiceret: 19
Afgivet: 45
Modtaget: 57
Sys Høj (f. 1966)
I et år har du drevet mig til vanvid og fået mig til ,at tro jeg var elsket. Men intet var sandt og du skrev et brev til mig. Men det brev fik vi aldrig talt om og det brev har intet med mig at gøre. Det handler kun om dig og din smerte, og hvad helvede du lever i. Mit svar på dit brev var skrevet med hjertet og var det, fordi jeg ikke huskede, hvor jeg kendte dig fra.
   Da det gik op for mig så gik min drøm totalt i stykker, fordi alt handler bare om sex og jo billigere og mere let jo bedre, så naturligvis kendte jeg dig fra scor. Hvor fanden, skulle jeg ellers havde snakket med dig før.
   Jeg er glad for jeg aldrig mødte dig der og du har ikke sat nyt billede ind de sidste 20 år, så er meget svært at tro på det er samme person, som man taler med og mødes med.
   Men du snakker for din syge moster, og bliver ved med at tale om, hvad du brænder for(nej dit eneste indhold i dit liv) du udnytter alle du møder på din vej til fulde og efterlader dem. Mig ydmygede du i sådan en grad, som ven og kan jeg aldrig igen tilgive dig og ved ikke, hvornår jeg er hel igen.
   Nu har du fået dit brev du skrev til mig, og kan læse det engang, når du ikke længere har det så fedt og er på lyserøde skyer med nye ofre...og gu er du ej. Fordi du har fået hele sandheden fra mig af, og jeg er gået hele vejen for at stoppe dig.
   Men jeg kan ikke stoppe dig, og derfor græder jeg og vil jeg gøre meget lang tid endnu og nu vil jeg tage ned og finder mig noget tobak og tecilla, fordi jeg vil havde mig en margarita og nyde livet, mens jeg rydder op i mit rodede liv på min få fridage og har set den person jeg har savnet aller mest i dag, og som smuttede ud af mit liv pga dig...min søn

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/05-2021 19:39 af Sys Høj (Forårsglad) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 357 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.