Coke bender


1 år, 2 måneder siden 2 kommentarer Kortprosa fortvivlelse misbrug alene

0Pendlerdigt 70
en bornholmer og hans kone sidder på forreste sæde · i bussen · de er... [...]
Digte · bornholm, kaffe, pendler
1 dag, 18 timer siden
1Pendlerdigt 21
Hvor er alle folk henne siger min ven Claudi og griner · Gaderne er... [...]
Digte · selvbedrag, miljø, pendler
9 dage siden
3Pendlerdigt 28
Går i regn · uden regntøj · Har lige set en mand køre på scooter · på c... [...]
Digte · alkoholisme, scooter, digt
10 dage siden
3Pendlerdigt 57
Jeg spurgte engang en ven hvad han syntes jeg skulle blive hvis j... [...]
Digte · bornholm, forfatterdrøm, dagdrømme
15 dage siden
3Pendlerdigt 55
man kan ikke tæmme en ræv · men hvis man kunne · ville jeg klippe den... [...]
Digte · dyr, mennesketyper, provins
16 dage siden

Puls: 46,1

Publiceret: 5
Afgivet: 10
Modtaget: 14
Kryster Lübeck (f. 1987)
BIIIP. Lyden er stædig. Den lader sig ikke ignorere. Egon ligger først med lukkede øjne. BIIIP. Tonen har tilsyneladende ikke tænkt sig at stoppe. Egon kan mærke at hans næse er fyldt med cokebussemænd. Munden er fyldt med brugte stålsvampe. Han åbner først det ene øje. Hovedpinen er for voldsom til at åbne begge. Der er en våd plet på gulvtæppet omkring ham. Øldåser, askerbæger og en halvanden liter cola, der er tryllet om til en bong. Fuck, hvor er jeg tørstig. Langsomt bliver det andet øje åbnet. Tømmermændene kommer skrigende. Egon lukker øjnene. Fosterstilling. Fuck, fuck, fuck. Det starter som en refleks bagerst i struben. Så skvulp i mavesækken. Et sug, der løber op igennem halsen og ud i munden. Syrlig smag af ananas. I ryk knækker kroppen sammen om sig selv, og så vælter flodbølgen ud af munden og blander sig med urinpletten på gulvet.
   Han pisser på et stykke lort på siden af kummen. Munden smager af opkast. Ikke længere af stålsvamp. Via spejlet kan Egon se ind i stuen. Fjernsynet viser prøvebillede. Det er to tomme flasker Rød Aalborg på bordet. Hans ven Thomas, der bor i lejligheden, ligger nøgen på sofaen. Fuck han har mange hår i røven. Hanen sprutter, da Egon vasker hænder. Han kigger sig selv i spejlet.
   "Hold kæft mand... Hvor meget sugede jeg i går," siger Egon højt, men han kradser i noget størknet blod i skægstubbene under næseborene. Der er ikke noget håndklæde, så han flakser med armene på vej ud i køkkenet. Noget brunt er rendt ned over komfuret. En kasserolle med madrester i. Billeder på køleskabet. En stor fisk. En fodboldkamp i Hamborg. Er det der hans søskende? Jeg aner sgu ikke en skid om Thomas. Egon hiver en cola ud af det næsten tomme køleskab. Han tager en tår. Tilbage mod stuen. Thomas' ben er tunge og de klistrer til sofaens læder, når Egon vipper dem ned på gulvet. Egon synker ned i sofaen.
   "Thomas... Thomas? Thomas!" Egons stemme knækker over. Han rusker i sin ven. I baggrunden kører et vedvarende "BIIIP" og fjernsynet viser prøvebillede.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/06-2021 21:55 af Kryster Lübeck (John Blicher Madsen) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 349 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.