Mesterligt vrøvl.Mit mystik-meditationskokkeri


7 måneder, 19 dage siden 2 kommentarer Essays overraskelse samvittighed fortvivlelse

0Kvindesind ønsker stop af brydningstid
Harmoniforvirring...når pigepænheden fremkalder katastrofer og pr... [...]
Digte · begravelse, selvbedrag, tabt mulighed
9 dage siden
1Fucket af trucken
Så er der sgu altså ikke mere batteri på den gamle verden
Digte · julehygge
14 dage siden
2Buddha versus Bæst: - Stuck, eller med andr...
Det er min normaltilstand, jeg sidder fast · Og noget i mig vil sid... [...]
Digte · sort humor, indre dæmoner, nærhed
18 dage siden
4Never Nirvana
Jeg bliver hjemme ved min mor og holder min kæft. Never Nirvana. ... [...]
Digte · bryd tabu, gyser, tabt mulighed
1 måned, 6 dage siden

Puls: 67,3

Publiceret: 8
Afgivet: 50
Modtaget: 23
Niels Cenius (f. 1969)
Jeg er virkelig tyk efterhånden. Og det er fordi jeg fandt en vej til fred i mine tanker fornogle år siden, og den vej gik på at lave meditation,ikke på en pude,men imens jeg er aktivt handlende, så jeg mediterer imens jeg laver madretter til mig selv, familien og vennerne. Men det gør noget uheldigt ved stofskiftet, så nu hænger mine deller i klaser ned ad maven, og jeg ligner Michelin manden med hans bildæk udposninger uden at have opnået at blive Michelin kok på nogen måde.
Så alt er som det skal være, siger buddhisterne, for reelt er deres udlægning af menneskets liv og dets forhold til omgivelserne en overbevisning om at dette forhold primært er negativt. Mange danskere er fascineret af buddhisme ofte fordi de længes efter en naturlig positivitet, men stræber man efter noget der ikke er ægte i overensstemmelse med de sande livets fakta, går det galt...det er derfor positivitets tiltro ender i min fedme, - det er i det mindste forklaringen på hvordan tænkerne siger facit er negativt. Derfor siger disse mestre også man danner det de kalder confusion ved at forvente noget positivt og det er en synd i buddhismen. Confusion om mit koncept med meditation og kokkeri er altså det der har gjort mig fed, ligeså meget som det er kalorierne. Det er det buddhistiske tænkere siger når jeg spørger dem.
Så jeg må erkende jeg må ud og gå lange ture og lade mit køkken få Michelin baghjul et stykke tid!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/10-2021 08:34 af Niels Cenius (Snowlion) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 252 ord og lix-tallet er 41.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.