Lige ved og næsten


2 år siden 3 kommentarer Noveller tabt mulighed skuffelse forbudt kærlighed

2Nytter noget? - Kapitel 2
Den sad kun stille et øjeblik før den igen fandt en ny plads. Hel... [...]
Romaner · kamp, vej, mangfoldighed
2 år siden
2Nytter noget? - Kapitel 1
Til ingen verdens nytte · Nytter det overhovedet noget? · De var tidl... [...]
Romaner · håbløshed, mennesketyper, livet
2 år siden
1Det lille hus på prærien
Hvor kragerne vender · Oppe på landevejen holdt den stille en times... [...]
Noveller · bandekriminalitet, håb, død
2 år siden
0Kapitel 1
Oppe på landevejen havde den holdt en times tid. Solen havde gemt... [...]
Noveller · gyser, døden, krimi
2 år siden
5Bjørnen
Skikkelsen kastede en lang skygge hen over fliserne og op ad mure... [...]
Noveller · magtkamp, kontrol, sårbarhed
2 år siden
1Et omtumlet liv med Hanne
Caminoen · Jeg kunne ikke fransk. Var faret vild. Henne ved en bænk... [...]
Livshistorier · splittelse, hverdagslivet, mod
2 år siden
1Barndommens gade - Retur til København
Jeg var en færdig mand i Nivå, følte jeg. Konen havde forladt mig... [...]
Romaner · det ukendte, relation, livsglæde
2 år siden
1Barndommens gade - Ungdom
Ud i verden · Jeg ville ud af skolen og lave noget andet. Foreløbig... [...]
Romaner · oprør, livserfaring, løgn
2 år siden
2Barndommens gade - Ungdommens gader
Vores nye hjem den lille bungalow i Hvidovre lå tæt på "Lorteåen"... [...]
Romaner · ungdom, drama, bryd tabu
2 år siden
0Barndommens gade - Kapitel 1
Min barndoms gade hed Mulvad og ligger mellem 2860 Søborg og 2800... [...]
Romaner · fællesskab, tid, opvækst
2 år siden
2Nægterne
KAMMERATER! ... Længe nok har kapitalens frådende ulve hærget her... [...]
Livshistorier · drama, udnyttelse, samfund
2 år siden
3En tid på Lange John
Lange John var min tro følgesvend fra jeg var 12 år. Hans kælenav... [...]
Livshistorier · fortidsminder, tiden, læretid
2 år siden
3Blød mand
Hvis jeg var en blød mand · sku' jeg rigtig være sød · og gå med hjem... [...]
Rim og vers
2 år siden
2Portøren
Edward ringer og beder mig komme til samtale på hospitalet på man... [...]
Blandede tekster · spydig, satire, sort humor
2 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Uffe Markmann (f. 1954)
Hendes røde lange hår kildede. Hun tog mig blidt om nakken og berørte mine læber. Min øreflip blev varm og rød, da hun hviskede og nappede mens tungespidsen slikkede min hals. Hun vrider sine hofter, da min hånd glider ned ad ryggen. Så svæver vi til himmels og forenes i en drøm af saft, der smelter sammen.
   Bip bip - bipbip - biiib. Er den så mange? Vælter dynen af og ryster drømmen væk. Måske 10 min. mere, så jeg kan drømme færdig. Min pik er stiv, men det plejer den at være når jeg vågner. Lidt koldt vand, en tandbørste og en hurtig kop kaffe. Så er jeg klar til at finde linje 40.

For to dage siden stod jeg op i bussen til arbejde, for den var helt fuld. Da vi nærmer os mit stoppested, kanter jeg mig hen mod udgangen og står lige bag en kvinde i nederdel og rødt hår. Hendes parfume er dyb og dufter af skov. Idet bussen svinger ned ad Njalsgade, bumper vi mod hinanden, men hun flytter sig ikke bagefter. Det gør jeg heller ikke. Jeg fornemmer, at hendes bagdel flere gange støder ind i mig, hver gang bussen bremser lidt. Jeg mærker lidt vokseværk i bukserne. Hun står af ved mit næstsidste stoppested. Jeg kaster mig ud lige før dørene lukker og står bare der. Hun er på vej hen mod blodbanken på hjørnet, da hun standser og vender sig om. Jeg er lige bag hende. Nu står vi helt tæt og hun griber min hånd. Som to magneter kysser vi. Hun hiver en kuglepen frem og skriver sit telefonnummer på min hånd. "Ring til mig". Det prikker i huden og jeg er helt forstenet, da jeg ser hende gå ind ad personaleindgangen. Henne i børnehaven kom jeg for sent og undskyldte med at broen var oppe.

Da jeg havde sovet oven på den oplevelse en uges tid, spøgte hun stadig og jeg måtte ringe til hende, men havde glemt hvad hun hed og hun havde sikket også glemt alt om mig. To gange duttede den optaget, men tredje gang tog hun røret. Jeg var helt tør i munden og blevet noget hæs, men hun lød rigtig glad og ville komme ud og besøge mig lørdag aften, hvis det passede. Hendes mand var nemlig på konference i Jylland.

Det var længe siden jeg havde været sammen med en kvinde og udsigten til ikke at skulle gennem lange indledende manøvre, før man måske kyssede lidt og en anden gang gå i seng sammen, var befriende og berusende. Hun talte hurtigt i telefonen med en klangfuld blød stemme Det pirrede min fantasi, at jeg slet ikke kendte hende og vores møde havde gjort mig helt blød i knæene, så jeg resten af dagen svævede rundt med store smil på læben. Mine kollegaer havde også bemærket, at jeg var i usædvanlig godt humør den dag - og det smittede. Nu satte jeg alt ind for at tage godt imod "mrs. Bus40". Jeg lejede en 1. sal i en villa i Valby. Udlejer boede neden under. Men jeg havde eget mini køkken, så jeg planlagde en enkel lille middag med dug og stearinlys. Frisk luft og ingen sure sokker. Mit særlig udvalgte kassettebånd sad i ghettoblasteren og jeg selv var nyvasket med stor flot frisure. De sidste små detaljer kommer lige på plads, da dørklokken ringer. Trækker vejret dybt og går fuldstændig afslappet ned og åbner. Hun bærer en tynd silkekjole og en åben lang pels, som lige antyder hendes flotte barm og lange ben. Galant piller jeg pelsen af hende og viser vej. På vej op ad trappen har jeg næsten hendes bagdel lige i ansigtet. Hvilket syn, hvilken duft. Det mærkværdige var, at vi hurtigt talte rigtig godt sammen og behøvede ikke meget vin før stemningen blev åben og lattermild. Mens jeg anrettede maden, kom hun bag mig, kyssede mig i nakken og sagde jeg havde en flot røv. Vi nyder maden og ikke mindst hinanden. Så ringer dørklokken.

Hurtigt får hun bragt sine klæder i orden og jeg får knappet skjorten. Pokkers. Det var jo lige ved og næsten. Nedenfor står min bror Holger. Vi havde ikke haft kontakt i over et år og han smiler over hele femøren. Da jeg ikke træder tilbage og byder indenfor, spørger han om jeg ikke lige giver en kop kaffe. Han skulle snart videre. "Ærgerligt du ikke lige ringede først, for jeg har besøg". Holger havde også travlt, så jeg kunne snart blive alene med min gæst. Som sædvanlig ævlede Holger løs om sine egne nye store projekter og planer og bemærkede vist ikke at "mrs. Bus40" havde rejst sig efter en halv time og taget sin pels over armen. Hun kyssede mig blidt farvel og bad mig ringe en anden gang. Men Da jeg ringede ugen efter, kom der en dyb herre stemme i røret og jeg undskyldte med forkert nummer. Sidenhen hørte eller så jeg intet til hende. Jeg forsøgte mig ellers med at tage bussen, både tidligere og senere.

Holger fik en skideballe for sin klodsede opførsel, men lød oprigtig overrasket for han vidste jo ikke at jeg igen havde fået ny kæreste. Det kunne jeg jo bare have sagt. Hans ny projekt var at ombygge en gammel Bedford fra postvæsenet til en autocamper og den stod snart klar. Den manglede kun isolering og gasvarme. Lige pt ville han gerne låne min sofa et par dage, for det var jo skidekoldt. Dage gik, uger gik, for der var altid lige noget. Tilfældigvis havde han glemt sin tegnebog, når vi handlede ind sammen og jeg løb tør for penge. Det kom bag på ham, men det var der råd for. Den store Bedford kunne bruges til at køre ud til industriområderne i Glostrup og Albertslund og hente europaller. Hvis vi kørte begge to, kunne vi nå to læs før kl. 06, hvor personalet mødte ind. Holger vidste hvor der ikke var hegn og hvor pallerne skulle afsættes. Hans arbejdsplads "Ankers Tivoli" brugte vi som depot mellem de to kørsler. Der blev faktisk 4.500 kr. på lidt "måneskinsarbejde". Det var lige før jeg blev sulten efter mere af den slags lette penge. Men heldigvis kun lige ved og næsten.
Forfatterbemærkninger
fiktion bygget på en virkelig hændelse.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/10-2021 19:08 af Uffe Markmann (ny skriverkarl) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1036 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.