2Stjernefrø
Kastanjetræ står ved vejen så smukt, blomster i det gyldne forår.... [...]
Livshistorier · kamp, skæbne, natur
2 år siden
1Gemmeleg
Nøgle på væggen her, der ikke er her mere. · Kom frit frem, hvor en... [...]
Digte · tanker, huske, glemmeleg
2 år siden
2Det et Lydigt land
Der er et yndigt land · Af Maria Louise, obo, Rema1000 klapjob. · I D... [...]
Essays · felxjob, velfærdsstat, magtkamp
2 år siden
4Mælken
Jeg ser dig. men du ser ikke mig. Jeg hører del af din samtale, m... [...]
Digte · tanker, arbejde, ensom
2 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Maria Louise S. Jensen (f. 1982)
Kastanjetræ står ved vejen så smukt, blomster i det gyldne forår. Når året er ved at gå på held, drysser den sine små på må og få, uden den ved, hvilken dens små kastanjer vej de vil få. De kastanjer falder som bomber. de lander her og der. Nogen lander blødt andre hårdt, deres rejse er først lige begyndt. Nogen af de små kastanjer bliver spist af dyr, der kigger forbi og de ender deres rejse. Andre bliver samlet op af menneskers hånd, de bliver båret ind i varmen. Her er skæbnen dem at blive spist på menneskets bord. De heldig bliver til børns fantasi, til Kastanjemænd og kastanjedyr her står de, kigger ud den natur de ikke længere er del af. De sidste ligger ved kastanjetræets fod, kan drømme om at blive lige så smukt, som det træ de kom fra, de får en plads i skoven som mange andre før dem.
Forfatterbemærkninger
Drømme, håb

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/10-2021 19:17 af Maria Louise S. Jensen (mlsj) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 153 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.