Jytte og sofaen


6 måneder, 16 dage siden 0 kommentarer Kortprosa

0Jytte og sofaen
Jytte sad i køkkenet og strikkede. Hun sad ved fold-ud-bordet der... [...]
Kortprosa
6 måneder, 16 dage siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristian Josefsen (f. 1994)
Jytte sad i køkkenet og strikkede. Hun sad ved fold-ud-bordet der hang fast på køkkenøen. Og hun strikkede en hue til sin yngste søn. Hun havde siddet der længe før hendes ældste søn kom og forstyrrede hende. Han ville have noget hjælp fordi Alf, hendes yngste havde fået hovedet i klemme under sofaen. Hun ville vide hvordan det havde ladet sig gøre. Men allerede som hun spurgte havde hun rejst sig og var på vej ind i stuen. Sandt nok. Derinde lå Alf med hovedet inde under sofaen. Hun gik ind og tog ved sofaen for at løfte den. Men den var for tung. Så hun bad hendes ældste søn, Erik løbe ind og hente far der lå i soveværelset og tog sig en lur. Huset havde kun et værelse og Erik skyndte sig derind. Han havde lagt sig i Eriks seng og vågnede med et sæt da døren blev åbnet. Efter at have hørt hvad der var sket rejste han sig straks op og gik ud for at hjælpe til. Han passerede Erik i døråbningen og var med hast ude i stuen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/11-2021 18:24 af Kristian Josefsen (nougatfætter) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 183 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.