Den røde plet


8 dage siden 1 kommentar Noveller voldtægt seksuelt misbrug overgivelse

1Den røde plet
Den røde plet · Hun slår sig ned på den klistrede bussæde. Med den ... [...]
Noveller · voldtægt, seksuelt misbrug, overgivelse
8 dage siden
2Stole på den forkerte mand
Blodet drypper fra pigens mund, hendes gyldne hår ligger rodet på... [...]
Noveller · mord, ulykkeligkærlighed, ungdom
1 måned, 14 dage siden

Puls: 26,2

Publiceret: 2
Afgivet: 6
Modtaget: 3
Ida Møberg Ebbesen (f. 2005)
Den røde plet

Hun slår sig ned på den klistrede bussæde. Med den proppet sportaske snurret rundt om håndleddet. Svedperler danner sig på panden og bene ryster som et jordskælv. Hun slipper grebet om sportstasken. Røde streger kan spottes på hendes håndled. Hendes hår stritter ud til alle sider og en tårer kan spottes trille ned ad hendes kind, men i et snuptag bliver tåren tørret væk og efterlader en lysstreg, i det tykke lag Foundation. Hun kører hendes små fingre igennem det uglet lysehår, som en hårbørste. For at få det til at falde på plads før hendes møde med ham.

Et højligt grin, et bredt smil, tætsiddende tøj og øgenavnet "Matas". Er det som identificerer hende, men hvad ingen ved er hendes ydre en facade. Hendes lyse hår er fake, hendes smil er påtvunget og tøjet er et råb om hjælp. Det hele er en facade der er lagt til at skjule hendes indre jeg. det "jeg" som har kostet hende søvnløse nætter, uendelige tårer og en manglende følelse. En følelse hun får når folk ligger mærke til hende. især blik fra mændene på gaden, når hun valser forbi dem med hendes lange hår, der dingler ned til hendes numse. Den numse som for folk til at kigge en ekstra gang på strøget når hun kommer spadserende i hendes tætsiddende tøj, for at vise hendes gamle "jeg" er forbi, et nyt "jeg" er født. Hun er ikke længere den pige folk trapper på, den tøs folk mobber og vrikker deres næser af når hun går forbi dem på de snurrede gange med de velkendte hvide vægge med alverdens skældsord og revner, som er blevet mere grå med årene. Nu er hun blevet populær, nu er hun blevet accepteret, nu er hun ikke længere en taber.

Hun propper airpodsene i ørene, lader musikken strømme igennem kroppen, som elektriske impulser. Hun tager en dyb indånding og læner hovedet lettet tilbage. Hun fumler med at få telefonen ud ad de stramme jeans bukselomme. Hendes hænder ryster, da skærmen tændes.

"hvor er du" er den første besked der popper op. Beskeden for nakkehårene til at rejse sig. hendes far har opdaget hun er væk. Hun synker en klump og slår hendes lokation fra, så han ikke kan opspore hende. hun tjekker hans adresse en ekstra gang før hun slukker telefonen helt.
   Hvad er det dog hun har gang i? er det overhoved klogt at mødes op med ham? Hører hun sin egen stille stemme ekkoe. Hold så op! Du kan ikke vende om nu! Hun skubber de skræmte tanker væk. "det skal nok gå" forsikre hun sig selv om.
   ---
   "... Hvad vil du have fra mig ...?"'

Hendes øjne er store, og hun kan mærke et par tårer rulle ned ad kinderne, da disse ord forlader hendes tørrer læber.

Hun hører et klik og tunge skridt gå hen mod hende langsomt. hun vender sig rundt til at møde hans iskolde øjne. Han bukker sig ned til hendes niveau. Han scanner hendes krop fra top til tå med et falkeblik. Han retter pistolen mod hendes ansigt og bevæger den langsomt op og ned ad hendes venstre kind.

"de smukke øjne du har der, har vist aldrig set noget ondt før?" spørg han og fjerner pistolen lang-somt.

"please lad mig gå!" råber hun

"SHHHHH!" tysser han og retter den mod hendes pane.

"Nu gør du præcis hvad jeg siger"

"jeg siger ikke noget, please lad mig nu gå!"

"jeg må desvære sige du ikke har noget valg smukke anden at blive hos mig, jeg kan da ikke undvære den lækre krop" ler han og prøver at tage fat i hendes arm

Hun undviger hans greb og vender hurtigt om på hælende, for at løbe.Hun løber hen mod den låste dør i en fart, med ham lige bag sig. hun tager fat i håndtaget, men døren rykker sig ikke en millimeter. Hun river desperat i håndtaget.

"HJÆLP MIG HJÆLP!" skriger hun og slår på døren.
   En hånd bliver lagt på hendes mund og hendes krop mærker det kolde trægulv. Hun kravler under sengen i smerte.

Hun mærker et par kolde hænder rundt om hendes ankler, som flår hende ud fra under sengen. Hun begynder at skrige, da han river hende op fra gulvet af. Han stiller hende på hendes ben og han tager hårdt fat rundt om hendes arm og skubber hende ind mod væggen.

"lad da vær med at smutte smukke når det sjove lige er startet" ler han

"Ryan please lad mig gå!" hyler hun

"hvad vil du have...?" synker hun

"Har du virkelig brug for at spørge, hvad...?" puster han og før hun kan svare.

Føler hun to fugtige hænder forsigtigt placerer sig rundt om hende talje og smider hende ned på sengen. han lader sin tunge krop sætte sig oven på hendes spinkle krop. hans ånde lugter af en blanding af vin og vodka.Han planter bløde kys lidenskabeligt ned ad hendes hals. Hans bløde kys ned ad hendes hals fik kvalmen til at vokse sig størrer. hans hånd bevæger langsomt sig op ad hendes mave, indtil det nåede hendes bryst, hvilket for hende til at lukke øjnene i, mens hendes krop fryser straks fra de uønskede berøringer. Han trækker den tætsiddende trøje op. hun synker en stor klump "lad hver! jeg har ikke lyst" piver hun. "shhhh søde" mumler han

"please ikk gør det!"

"jeg skal nok være blid" visker han ind i hendes venstre ører.

Hun prøver desperat at bryde sig fri under hans tunge krop, men jerngrebet rundt om hendes håndled gør at hun ikke kommer nogen vejene. Han rækker udefter en rulle tape der ligger i hans øverste skuffe i reolen ved siden af sengen. Han klister tappet rundt om hendes håndled hurtigt, som om han er vandt til at tvinge sig ovenpå 16 årige piger. "vil du ikke please stop!"

hans kolde øjne møder hendes. Begæret bag hans øjne er så indlysende, så rå og så intens, at hun næsten er for skrækslagent til at kigge ind i dem, det føles som om hans øjne afspejler alt, hvad han ville gøre ved hende, de levende billeder af de handlinger inde i hendes hoved gør hende så bange, hvilket får hende til at fortryde alle hendes tidligere handlinger ufatteligt meget ... fordi én ting var klar. Der er ingen vej ud af dette og det er alt sammen hendes egen skyld. Hun skulle aldrig ha gået med til at mødes op med ham...

"Vær så venlig... at lade mig gå... please ikke gør det her ...," hører hun sin egen stille og forskrækket stemme sige. Hun hører sig selv tigge og bede til ham, hun hørte sig selv smide hvert eneste stykke af hendes stolthed så desperat og tankeløst væk, villig til at gøre alt i hele verden for at ændre hans sind .

"Virkelig? Tigger du virkelig?" ler han, med et skæv smil. Man kan se hvordan han nyder hendes sårbarhed. Han smiler som en vanvittigt over hvor besejret og desperat hun pludselig er.
   "ha nogle selvrespekt, min kære ... Jeg er sikker på, du ikke vil miste din værdighed på denne måde. Jeg kan forsikre dig om, at ingen mænger af ord kan redde dig nu ... ud over dine læber," sagde han med et lille smørret grin, da han langsomt løber tommelfingeren ned af dem.

"disse læber er for smukke til at tale så meget, når de kan bruges til noget helt andet ..." Han lægger et fint lag tyk og klisteren tæpe på hendes mund "men nu må de gemmes væk til senere" blinker han. En tårer triller langsomt ned ad hendes ildrøde kinder, da hun hører skuffen åbne igen. han vifter et kondom for øjne af hende. "er du jomfru min kærer?"

Han river tæppet af.

"Fuck dig" mumler hun

En kæmpe klask overdøver rummet. han slog hende.

"nu spørger jeg dig igen... er det din første gang?"

"kan du ikke bare få det her overstået" hører hun sin egen stemme mumle.

" Hvis det er din første gang, vil jeg måske overveje at være så blid, som jeg kan være" forsætter han

"Bare svar ham. Du behøver ikke at tænke over det" fortæller hendes hjerne.

"Ja," hviskede hun stille. hun drejer hovedet lidt væk, da hun ikke kan holde tanken om at se ind i hans kolde øjne ud. tårne strømmer ned ad kinderne. "Åh, som du virkelig bryder dig!" snøfter hun "om du er blid eller ej gør ingen forskel, du voldtager mig stadig! Så fuck dig!"

"så gør vi det på min måde, for jeg elsker det hårdt" smiler han.

Hun kan hører ham fumle med bukserne og hvordan de gnider ned ad bene.
   "kig på mig smukke"

Hun nægter at se ham i øjne.

"kig på mig" hvæser han og tager fat i hendes kæbe og tvinger hende til at kigge ham dybt ind i hans øjne.

"den krop du har der tænder mig så meget af!"

Han bider sig selv i læben. Han tager fat rundt om hendes bukser og trækker dem ned.

"ikke gør det, jeg vil gøre alt...jeg vil ikke sladre hvis du lader mig gå! jeg er jo kun et barn!" hyler hun og prøver at sparke efter ham.

"nu holder du kraftdeme din fucking kæft!" brøler han ind i hendes ansigt. "du kommer ingen steder!"
   Hun lukker hendes mund til en tynd lille streg

Da hun ser ham åbne kondomet med de perfekte hvide tænder, flimre det for hendes øjne. Alt ved ham var så perfekt, han var charmerende og lignede prinsen på den hvide hest. men nu er han det dybt modsatte, han er et uhyre og en mester i at manipulerer unge piger. Hvordan kan hun også være så dum at møde op med en 24-årig? Når hun kun er 16 år.
   Hun ryster i frygt. Svedet løber koldt ned ad ryggen på hende og hendes syn er helt sløret af alle de tårer. Hun har aldrig haft sex før og hun havde troet hun vil miste sin mødom til en hun elsker, men hun to grueligt fejl...
   ---
   Den røde plet på det silkebløde lagen, skulle ha symboliseret kærlighed, men for hende er det en følelse af udnyttelse og skam. hun trækker langsomt dynen op over hendes udsatte krop. Hun har intet på, hun føler sig sårbar og ulækker. Hendes underliv sviger. Hendes ben ryster uafbrudt og hendes krop er helt klam og klisteret i kold sved. Hun ruller sig sammen til en lille kulde i sengen. Hun kan hører vandet dryppe fra bruseren og hans dybe stemme mumle nogle ord. Hun har ingen energi til at rejse sig og stikke af. Hun føler sig helt ødelagt på så mange måder... "for hvordan skal hun vise sit ansigt derhjemme" "for var det hele ikke hendes egen skyld?"
Forfatterbemærkninger
advarsel= seksuel misbrug

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/11-2021 19:51 af Ida Møberg Ebbesen (Idaebbesen) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1794 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.