Fan Fiction - Attack on Titan (1)



1Fan Fiction - Attack on Titan (1)
Solen skinnede og der var lyd overalt, da der var masser af menne... [...]
Blandede tekster
2 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Patrick Caluza (f. 2002)
Solen skinnede og der var lyd overalt, da der var masser af mennesker nede på markedet. Jeg boede syd for byen, tættest på væggen der lige nu lå i skygge. At menneskerne har levet i 100 år, og at der ikke har været én titan der har ødelagt væggen, er stadig noget vi burde være taknemmelig over, siger min mor.

Hun manglede nogle ingredienser til aftensmaden, så jeg blev sendt ned til markedet. Jeg havde lige købt de sidste ingredienser og var på vej hjem, da en høj brag fyldte luften. Jeg faldt om og landede på ryggen mod jorden. På samtidig med menneskerne rundt omkring mig rejste sig op, gjorde jeg det samme. Jeg kunne høre lyden af nogle der løb mod mig. Jeg vendte mig hurtig om, for at se en dreng og en pige, på samme alder med mig, der kiggede op mod væggen. Jeg tror jeg kunne genkende pigen, Mikasa. Lidt efter løb der en dreng op ved siden af dem, og fik øje på det samme. Eren. Man vil altid finde Mikasa og Eren i nærheden af hinanden. Jeg vendte mig forvirrende om, for at se hvad de kiggede på. Jeg vendte mig om til at finde en stor rød hånd på toppen af væggen. Der kom røg, som var der en kæmpe ildebrand. Røgen dækkede næsten hele byen og gjorde det hele mørk.

Mit hjerte bankede hurtigt og det begyndte at fylde i mine lunger, det var blevet svært at trække vejret. "Du laver sjov med mig... Den væg er 50 meter høj!", kunne jeg hører én af drengene sige bag mig. Så begyndte hovedet at rejse sig op ad væggen. Den var nu stået helt op og dens hoved var nu helt synligt. Ansigtet var helt rødt, nej vent, den havde intet ansigt. Hovedet var helt rødt med store tænder og røg der fløj ud gennem tænderne og igennem andre steder på kroppen. Dens øjne kiggede ikke nogen steder hen specifikt, men det var som den kiggede mig direkte i øjnene. Som om den kiggede alle i øjnene på sammentid. Den bevægede sig stille og roligt, så man nu kun kunne se dens panden og toppen af hovedet. Hovedet blev løftede igen og lige pludselig kom der endnu et brag. Et sus af stærk vind, ramte os alle i hovedet. Der fløj store mursten overalt, der ramte både huse og mennesker. Jeg rejste mig op igen, for at se at hovedet forsvandt og mere røg fløj mod himlen. Bag mig hørte jeg stemmen fra den samme dreng, "H-Han... lavede et hul i væggen.". Og alle der stadig var i live skreg, lige så snart de første menneskeædende titans kom ind af væggen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/01-2022 06:09 af Patrick Caluza (CAAAL) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 449 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.