1Singapore 1975
Rejsen til Singapore varede 16 timer. Heldigvis sov børnene i fly... [...]
Livshistorier
1 dag, 4 timer siden
0Født til at leve og regere
Vi skal leve og regere med Kristus selv, · på en ny jord hvor det g... [...]
Rim og vers
8 dage siden
1Hvis vi havde få år tilbage
Hvis vi havde få år tilbage til at leve i, ville vi bruge dem til... [...]
Blandede tekster
20 dage siden
0En Mafiose fra Italien
Vores kirke med plads til omkring 400 mennesker var næsten fuld s... [...]
Livshistorier
27 dage siden
4En ny og bedre verden
En Generation af overkommer er på vej, · en arveret for alle og for... [...]
Digte
1 måned, 7 dage siden
1Ensomhed
Så en fjernsynsendelse om ensomhed og begyndte at tænke efter, hv... [...]
Blandede tekster
1 måned, 13 dage siden

Puls: 64,0

Publiceret: 10
Afgivet: 38
Modtaget: 12
Inge Erhard (f. 1941)
Vores kirke med plads til omkring 400 mennesker var næsten fuld søndag aften. En tidligere mafia fortalte om sit liv, det var også ret interessant. Hans far var i fængsel for mange år og hans bedstefar for livstid. Han var opvokset i et mafia kvarter og måtte allerede som ung gå mafia til hånde.
   Når de havde ombragt et menneske blev det fejret med champagne. Med 24 havde han alt hvad han ønskede sig. Han arbejdede for en mafia med at samle beskyttelses penge osv. Der skete også mord, men det det gik han let hen over. Han lagde ikke skjul på at politiet arbejdede til 80% sammen med mafia.
   Han giftede sig med en pige, hvor familien var kristen. Derfor fortalte han ikke familien sandheden, at han arbejdede for mafia.
   Da hans hustru ventede sig, fik de at vide at barnet havde down syndrom, nu havde han et problem. Han fortalte følgende: En som også betalte beskyttelses penge til ham, havde sagt følgende: Jeg betaler dig så mange penge for beskyttelse, men mit eget barn kan jeg ikke hjælpe. Han havde et barn som var invalid. Dette gjorde stærkt indtryk på ham.
   Da hustruen var i 5 måned forlangte han, at barnet skulle aborteres. Det førte til en større diskussion med hendes familie. Han var på vej ud af døren da svigermoderen råbte efter ham: Gud kan forændre det, derved vendte han om igen.
   Han kom så langt, at han bekendte til familien, hvad han arbejdede med. Da barnet blev født, var det helt normalt til stor overraskelse for alle og for lægerne. For 2 år måtte de hver anden måned gå for undersøgelse, før lægerne ville sige at hun var sund og rask. Prøver viste hun skulle være et menneske med down syndrom, men noget forhindrede det, så hun trods alt var et sundt menneske. Det er vel omkring 15 år i dag, for hun var med i kirken.
   Efter barnet blev født sund og rask, gik han den første søndag til en lille kirke i nærheden, hvor de boede og fortalte det hele, også at han havde været en mafia. Der var omkring 30 mennesker i kirken. Næste søndag var der over 200, da han igen fortalte sin historie. Det har han gjort lige siden.
   Engang i en kirke, som han besøgte, kom en dame lige op ad gangen og stod foran ham. Det var moren til en som havde dræbt hans bror. Han måtte over vinde sig selv, men han omfavnede hende og tilgav dem.
   Dette gjorde stort indtryk på mig. Tilgivelse er en meget stor gave, ved tilgivelse bliver man sat fri for alle plager i denne verden. Ikke at kunne tilgive binder en med usynlig bånd. Husk Kristus betalte prisen.
Forfatterbemærkninger
Sand beretning.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/06-2024 19:39 af Inge Erhard (Inghard) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 456 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.