Kommentarer fra Sachi


2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Solskinspigerne - 4. kapitel
Hej Pia

Fint forsættelse, svært at få information ud af Fredrik. Tager jeg helt fejl, hvis den troldmand der bliver nævnt er ham fra din anden historie?
Du har et godt beskrivende sprog, det er dejligt levende og meget fortællende om personerne. Virker til eventyret kom til Jenny, mon det forbliver sådan?
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Solskinspigerne - 3. kapitel
Hej Pia

Spændende, det var godt Jenny blev fundet af sin far og kom sikkert hjem. Det bliver spændende at høre, hvad den ukendte mand har at sige når han vågner helt op.
Det med udehuset er en fin lille deltaje, som viser vi nok er et stykke ude på landet.
Lader også til, der er elever her. Måske den som skød manden?

En anden ting, jeg kom til at tænke på. Dine kapitler er korte, er det mening de skal være sådan? Det kan bare være mig, men de måtte godt være lidt længere. :)

hilsen
Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Solskinspigerne - Kapitel 2
Hej Pia

Fin fortsættelse, dog jeg gerne vil vide hvordan Jenny slap væk fra mændene. Der bliver hentydet hun måske er løbet fra dem, men de var på hest, så det er lidt usandsynligt at det kunne lade sig gøre. Det kunne være spændende at læse om, hvordan hun er sluppet fra dem(eventuelle kunne det bruges til at vise, hvor snu eller hurtigt tænkende hun er ;)).

Jeg undes over, hvorfor hun forklarer sig selv, grunden til ildskibet har sit navn. Jeg ved at vi som læser ikke ved det, men det virker sært den måde, det bliver forklaret os. Jeg håber lidt at der kommer en forklaring på, hvorfor manden har modgift på sig, for ligesom det er nu, virker det meget belejligt. Men det kan jo være, jeg får svar på dette i næste kapitel ;)

Trods dette synes jeg stadig historien er spændende og jeg vil gladeligt læse videre. For hvem er denne mand og hvem var rytterne?

Hilsen
Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Solskinspigerne - Første kapitel
Hej Pia

Fin lille begyndelse, spændende og man vil gerne vide mere, om denne verden. F.eks hvad en bekowaner er, mit bedste bud er et eller andet vildsvin?

Jeg er dog ikke er helt sikker på, om den del med at se planeten udefra passer sig helt. Jeg kan forstå du gerne vil have at læseren ved der er mere end en sol, men mon ikke der er en anden måde at gøre dette på? Dette kan jo også bare være mig :)

Ellers fine beskrivelser af både stemning, steder og personer.
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Markor's Lod - Prolog - Et Nyt Liv.
Hej Kristian

Fin lille begyndelse, dog lidt rodet i flashback’et som jeg var lidt i tvivl om, hvad der forgik i. Kampen virker, desværre, også lidt rodet. Jeg havde nogle problemer med at forstå, hvem kæmpede imod helten. Dette kan selvfølgelig bare være mig.

Ellers syns jeg det virker som en god start, på et spændende eventyr. Den giver mig lyst til at lærer denne verden lidt mere at kende, særligt hvad hovedpersonen har gjort og hvorfor der er en dusør på hans hoved.

hilsen
Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Drømmenes Teater
Hej Syrene

Fint skrevet, dog jeg finder begyndelsen lidt rodet, dette kan være mig.

Du beskriver tingene godt og jeg vil gerne vide lidt mere, om denne verden som historien forgår i. Jeg vil give, at jeg ikke er så meget inde i teater verden, men finder det interessant, at historien, muligligvis, kommer til at forgå i den.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 9....
Hej Jannik

Fint beskrivelse af bopladsen, af deres kultur og lidt af deres historie, jeg har en fornemmelse af, at havde læst en lignende beskrivelse af disse to kvinder før... dog jeg er ikke helt sikker på, om det var i din historie... hmm..

Jeg få fornemmelsen af, at Gelucia kan skifte farve eller er det bare mig? Hun starter med at være blå og skifter så til den askegrå farve. Har jeg forstået det rigtigt?
Et forslag til opbevarering af uglen, istedet for et bur, kunne den sidde bundet til grenen. Så kan den ikke stikke af og ville havde lang nok snor til at bevæge sig rundt. :)

Jeg glæder mig til at læse videre på denne historie, især nu hvor vi har mere end en hovedperson. Vil vi følge dem begge eller holdes til en?

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Den sidste vogter - Kapitel 1
Hej Winnie

Ideen bag historien virker spændende, men starten er lidt rodet. Jeg kunne godt tænke mig, at vide mere om vores hovedperson, hvad lavede hun inden hun kom hertil?

Det næste er sprog, jeg kan forstå de snakke engelsk i denne verden? og hovedpersonen er dansk, men taler ikke selv så godt engelsk? Det finder jeg lidt underligt, da hun virker til at være en ung pige og de fleste snakker og forstå engskel fint.
Jeg blev hevet ud af teksten, da der med store ord pludselig stod dansk og hun omtalte dansk, som sit sprog. Det virker meget underligt og hiver en ud af teksten.
Jeg kan godt lid du oversætte det engelske igennem hendes ører og derved holder dig fra at skrive det.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Blue Cliff - Kapitel 1
Hej Danny

Spændende første kapitel, man kan godt mærke hr. Lovecraft indflydelse og jeg fangede mig selv i at tænke, at det var da den dummeste ide, at hidkalde et monster fra den verden. Så gribende er din historie i ihvertfald.

Der er lige nogle steder dog, hvor jeg måtte stoppe op og genlæse, for at sikker, at jeg havde forstået det rigtig. Så som her:.. forsvandt hun ind i skoven, på trods af hendes tætsiddende jeans, sorte jakke og røde rygsæk.
Jeg blev i tvivl om, hvorfor det var på trods af hendes tøj. Det er jo ikke lyst en sikkerheds vest hun rander rundt i. Er det forbi det ikke er ordenlig tøj? Jeg stadig lidt usikker på det.

Ellers virkeder denne start spændende, vil det lykkes dem at springe over til den anden side? eller vil de kommer til at hive noget herover?

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Sommerkrigen - 1. kapitel - forældet
Hej Dani

Det er godt at høre.
Jeg ved der er mange underkategorier til fantasi og setting kan være low-fantasi, men jeg svarede blot lidt mere tydelig tegn på, at det var fantasi. Dette kan være mig og det kan være, der dukker mere op, når du retter til igen :)
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Sommerkrigen - 1. kapitel - forældet
Hej Dani

Din ide bag teksten virker meget spændende, men jeg finder starten en tand rodet og 'hullede', forstår på den måde, at det virker til vi springer meget rundt og kun få halve infomationer. For så at springe længere frem og pludselig er hun i en fangekælder, er en berømt rebel og har tilsyneladende magiske kræfter. Jeg syns det er for løst og aner ikke rigtigt, hvad jeg skal syns om Hazel og den verden vi er i. Givet, den ide der ligger bag virker spændende, men jeg har brug for at lærer personen, og verden, at kende lidt mere. Efter at havde læst lidt af teksten var jeg i tvivl om, hvorfor den ligger under fantasy, da der ikke rigtigt dukkede nogle elementer fra denne gerne op. Da jeg kom til fangekælderen, dukkede der lidt op omkring det. Måske hentyde nogle flere fantasi elementer før det, det behøver ikke være meget :)

Der er også lidt ind starten, men jeg kan se andre har dækket det ind, så jeg vil ikke kommentere yderligere. Din verden virker meget spændende og jeg forstår du gerne vil fortælle om den, men det går lige hurtigt nok og ender med at føles som om, at du helst vil fortælle fra der, i fangekælderen. Men vi andre kender ikke din verden nær så godt som du, så lidt world-building, for læseren, ville være dejligt. :)

Igen, jeg tror dette kunne blive en ret god og spændende historie.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Frygten af at falde - Kapitel 2
Hej Martha

Fint og lidt mere rolige fortsættelse, jeg kan lidt den ro som der er i denne del af teksten. Spændende med kulturen og jeg kan godt lid vi får lidt mere at se, inden vi bevæger os videre. Graces frygt er velkendt, har vi ikke alle stået i lignende situation, hvor vi ikke ønsker at være. Det gør hende dejlig genkendlige og normal, jeg har lidt ondt af hende(selv jeg vidste det ville komme).

Gode person beskrivelser, man opfanger hurtigt personlighederne på de forskellige. Dine beskriver af omgivelserne er også gode, det virker som et meget frodigt og magiske sted. Jeg glæder(håber) vi kommer mere ind i, hvordan magien er i denne verden.

Fint tekst.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Frygten af at falde - Kapitel 1
Hej Martha

Fint lille start på historien, dog jeg er lidt ked af, vi ikke få lov at se lidt mere ind at Grace bliver hevet ind til at blive gjort klar. Dette kan bare være mig, skal du huske, andre kan havde det helt fint med denne form for begyndelse. Jeg ville bare ser mere af livet i denne verden, så jeg har en lidt bedre forståelse for, hvad der står på spil.

Dit sprog er fint og let at læse, så der er ingen problemer. Det virker til at interessant verden du har skabt her, som jeg glæder mig til at se mere til.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 8....
Hej Jannik

Så er Gab og de andre landet, ikke just blød. Anna og hendes kæreste virker til at være spændende, de ligner ikke de andre personer vi er blevet vist. Så det er fint, foruden kan jeg godt lide de små hints der er, til deres kultur og glæder mig til at se mere om den.

Lige en ting som fik mig til at stoppe op i teksten, de 50 grader som bliver nævnt. Hvordan kan de så selv holde til, at gå rundt og jage? Jeg kan forstå du nok vil vise, at dette er et hårdt sted at bo. Men jeg tror godt du kan skrue lidt ned for varmen ;)
Hvis det er.

Ellers fint forsættelse, spændende at se, hvordan det ender.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Navnesøstre - Darmoors Genkomst II - Prolog
Hej Hanne

Jeg kan se med denne tekst at du har mange ideer og hints til, hvad der må komme videre i historien. Det er godt, dog der er en ting som lidt går mig på, ifølge Madelena har hun vært i tårnet i tre år, men vi har ikke set eller hørt noget om den træning hun har fået? Det syns jeg er lidt synd, for jeg havde glædet mig lidt til, at høre hvordan hun ville blive trænet og hvordan livet er i tårnet.

Så er det næste spørgsmål, tog det Jean og ridder 3 år at komme frem til vadestedet og fjerne soldaterne derved? Det lyder ikke helt sådan, men kunne så godt alligevel. Dette kan meget vel være mig dog.

Som sagt har du en masser ideer og de er gode, måske kommer der bare for meget på en gang her. Vi får mange infomationer hele tiden og rigtigt ikke tid til at tænke over dem, jeg ved dette kun er en prolog, men det virker lidt som om, du skynder dig igennem den.

Igen, du har mange gode ideer og trods manglede komma, er dit sprog fint. Jeg glæder mig til at se, hvor denne historie følger hen.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Navnesøstre - Darmoors Genkomst II - Kapite...
Hej Hanne

Spændende, jeg fornemmer dette måske er bog to?
Der er ikke så mange spoils om bogen et, så det skal du ikke være bekymret for.

Nye personer, som vi skal lærer at kende og nu ser vi mere til det politiske spil mellem borgen og tårnet, det bliver interessant se, om denne genopstandelse er noget som kommer til at ske og hvordan den vil blive håndteret.
Loretta og Desdemrula virker til at kende spillet godt, deres personligheder er forskellige nok til, at de ikke minder om hinanden.
Der mangler nogle kommaer hist og her, men det skal en kontur læser nok tage sig af.

Alt i alt, virker det som en fint start på denne historie. Der sker ikke noget vild og stort, men det gør ikke noget, da der stadig sker noget spændende i form af de infomationer, de to personer udveksler.

- Liselotte
2 år siden
2 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 7....
Hej Jannik

Spændende fortsættelse og nu får vi et glimt mere af den teknologi, som findes i denne verden. Man må håbe der er lidt ting ombord på deres små skibe, altså en overlevelses taske eller lignende.

Som altid, er det fint skrevet, jeg fangede ikke nogen stavefejl.
Det bliver spændende at se, hvor denne rejse tager dem hen.

- Liselotte
2 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 6....
Hej Jannik

Igen, meget spændende historie.
Der er et lille sammenhængs hop i teksten dog, du skriver Liddy går på wc, så får Geb hovedpine og falder ind over hende, men vi som læser har ikke fået at vide, at hun er kommet tilbage. Måske det skal rettes lidt til.

Jeg glæder mig, til at finde ud af, hvem det er som styrer Geb og får ham til at prøve disse ting og hvorfor. vil person virke han havde til den planet? eller stikker der mere under?
Igen, du beskriver mestrene ret godt og jeg kan ikke andet, end at hade dem. Flot stykke arbejde.

- Liselotte
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 5....
Hej Jannik

Lad mig starte ud med at sige, at du har beskrevet Greid ret godt. Jeg kan virkelig ikke lid ham, hvilket nok også er meningen. Så den er i hvert fald kommet igennem.
Jeg brydes mig nu hellere ikke, om de andre mester og endelig virker dette samfund meget styrende og autoritær. Hvilket man godt har kunne fornemme i foregående kapitler, men ikke har vært vigtigt, før nu.
Samfundet virker meget hårdt og mestrene har trukket sig fra deres elever følelsesmæssigt, hvilket kommer til udtryk når Percha læser op fra sin egen fløj. Endelig kommer jeg til, at tænke på Hogwarts og dens huse, disse mester virker som det omvendte af dette.

Man føler spænding over oplæsning af de,som skal med i kapløbet. Så det skal du have ros for.
Jeg glæder mig til, vi får svar på, hvorfor Geb ikke husker sin prøve og hvorfor han var i Coles krop. Det er gode små hook, som driver læseren videre.

- Liselotte
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 4....
Hej Jannik

Så tog plottet til, hvilket er dejligt, da jeg begynde at unders, hvad plottet i din historie ville være. Så Cole er i live, hvem dog har løjet for Gebrial og hvorfor?
Foruden det sag med Arleks, Aeroearth virker meget hensynløs når alt kommer til alt. Glæder mig til at se, hvad det ender ud i.

God personbeskrivelse og det samme gælder miljø,du har et godt univers her som det virker til, du har lagt en del tid og energi i.

- Liselotte
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 3....
Hej Jannik

Igen en fint fortsættelse, hvor vi ser mere af Aeroearths lokaliteter og kultur. Jeg fornemmer, at der måske er draget inspiration fra USAs meget store center. Det er i hvert fald det billede, som jeg får af dette center.

Ossi virker som en fin fyr, men jeg finder det sært, at han skulle havde vært i deres afdeling længe, siden ingen af dem husker at havde set ham før. Man kan under sig, om han lyver eller om det er sandt, og der er en anden grund til, de ikke har set ham før.
Jeg finder lidt underligt, at de snakker om, hvad de frygter dog. Dette kan bare være mig, jeg tænkte mere, de ville prøve at lærer Ossi lidt bedre at kende. Igen, dette kan bare være mig.

Ellers er det en fin tekst, som stadig mangler kommaer, men det kan en korrekturlæser nok hjælpe, hvis du bestemmer dig for, at udgive denne historie.

- Liselotte
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap 2. ...
Hej Jannik

Fin forsættelse, dog vi endnu ikke har fået svar på, hvad der skete med Gebrial under prøven. Den er fin lille hook, som nok skal holde læserne i gang.
Det er også fint med lidt mere kultur viden om stedet, spændene at se, om Gebrialender i løbet.
Dit sprog er, igen, godt og dine personer er forskelliger, hvilket er rigtigt godt, så falder de ikke i et med hinanden.

Der er et ordbilled, jeg ikke helt forstår:
vildfarent natbord.

Hvordan ser man ud, som et vildfarent natbord?
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Myérain Skrifterne - Første Skrift: Kap. 1....
Hej Jannik

Fint og spændende tekst, du ligger godt ud og viser hurtigt, at vi ikke er i vores egen verden(eller tid). Din måde at skrive på, er let at læse og forstå, dog der mangler nogle kommaer. Du får vævet baggrunds info fint ind, dog er en del man skal forholde sig til,er det ikke slemt.

Jeg er spændt på, hvor historien vil følge sig hen og hvem denne mystiske mand er.

- Liselotte
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Flugten fra Guder og Dæmoner - Kapitel 2 - ...
Hej Zakarias

Du beskriver godt, hvad Jamir føler og det samme gælder omgivelserne, historien er spændende og dragende. Det virker til, du har en veludbygget verden med dens egen "lore" og kutymer.
Som jeg har læst de kapitler, du har lagt op, virker den , alt i alt, som en god historie. Jeg ville læse, da den har min interesse og dit sprog er let og flydende.

- Liselotte
3 år siden
3 år siden
Lise Fugl (Sachi)
Flugten fra Guder og Dæmoner - Kapitel 2 - ...
Hej Zakarias

Jeg kan godt lid hvordan du begynder og slutte teksten, dog du skal passe på med, det ikke bliver for meget. Igen er din tekst let at læse og forstå. man flyder let hen over den og den er spændende, så det går hurtigt. Du skriver Jamir godt og får listet små ting ind, om verden når du gør. her tænker jeg på dette: Hans hår var kort og sort som obsidianstenene langs Rigaraflodens brede...

Dejligt med lidt mere om kulturen, det virker som et pragtsomt sted, Jamir bor. Der er en del gode detaljer, såsom de to statuer, haven med forskellige verdenshjørner. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan Jamir er endt i, at skulle stjæle for en dæmon. Men det kan være det kommer, i næste kapitel.

- Liselotte
3 år siden

Flest afgivne

Seneste 100 dage

116Niels Engdal (evighedsblomst)
94Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
76Nils Højsager-Jessen (storyteller)
52Sofie Fahl
51Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
50Inge Erhard (Inghard)
35Ida Pedersen (Anita A)
32Ove Nielsen (Confucius)
32Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
31Gitte Lindorff Hansen (Gilda)
30Dennis Vedel
27Luna Madsen
26Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
25Erling Thestrup (ordkløver6)
24Mette Boe Christensen (MollyTrine)
23Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
23Ulla Hexibru (heksemutter)
22Eris Strange
22Sys Høj (Forårsglad)
21Stella Alrune (Stella Alda)
21Silje Aleb (Paletten)
20Lisa Høgh Eskildsen (lisae)
20Poul Brasch (Blækhuset)
20Camilla Morpheus (Morpheus)
18Finn Prang (Fipra)
17Jonas Falk-Rønne
16Casper Hernández Cordes (Hr. Nandez)
16Niels Cenius (Snowlion)
15Nicolas Jessen
15Ruben Bols (rubbie)

Flest modtagne

Seneste 100 dage

102Sofie Fahl
70Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
70Nils Højsager-Jessen (storyteller)
61Finn Prang (Fipra)
49Ann R. Sørensen (Savanti)
46Niels Engdal (evighedsblomst)
41Ove Nielsen (Confucius)
39Nicolas Jessen
34Ida Pedersen (Anita A)
33Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
32Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
30Artemis Lock (Wandering Star)
29Karoline H. Nielsen (Kachibas)
26Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
25Inge Erhard (Inghard)
24Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
24Mette Boe Christensen (MollyTrine)
22Iben Neergaard (Ibanez)
22Luna Madsen
21Eldgrímur Úlfsson (Træt)
20Sys Høj (Forårsglad)
20Ole Madsen (o-madsen)
20Lukas Skov
20Jonas Falk-Rønne
19Louise Sørensen (L.S.)
19Ulla Hexibru (heksemutter)
18Eris Strange
17Stella Alrune (Stella Alda)
17Per Nordigarden (Nordigarden)
16Ruben Bols (rubbie)