Kommentarer til Erik Hulegaard


2 år siden
Maria Aagaard (maraja85)
Vurdering af et menneske
Hejsa Erik,
Jeg læste din tekst her igennem, og det virker mere som kort prosa end en klumme. Det er kun det nederste del af teksten, som minder lidt om indholdet til en klumme. Umiddelbart ville mit gæt være du bare har haft placeret teksten forkert?

Mvh. Maria
2 år siden
8 år siden
Erik Hulegaard (ehu)
Kirkestat vs. Kirke + Stat
Kære Louise Amkær!

Mange tak for din interesse og kommentar, der gav anledning til at re-læse mit over 3,5 år gamle indlæg. "Samfundskontrakter" er jo en massivt emne, som Jeremy Bentham, Locke m.fl. har udgydet kloge tanker om.

I vore tider kan det overvejes, om "trossamfund" skal behandles ens af staten. Såfremt den præmis antages, skal folkekirkens særstatus ophæves gennem en adskillelse af kirke og stat. Mig bekendt har det ikke givet anledning til en "katastrofekurs" i Sverige, hvor adskillelsen er de facto.

Og reelt har de forløbne 3,5 år siden indlægget ikke givet mig anledning til at udvande substansen af mit indhold. Sagt ligeud: Den danske folkekirke trænger i den grad til en "Wake up call", såvel administrativt som kummunikativt.
8 år siden
8 år siden
Loam
Kirkestat vs. Kirke + Stat
Diskussionen fortsætter med mange, mange argumenter: tradition v. fornyelse, økonomi, religionsfrihed med meget mere. Vi kan blive ved og ved. En tanke er også, at de kristne værdier er en væsentlig del af det fundament, som vores samfund er bygget på. Hvilken Pandoras æske vil det åbne i forhold til samfundsforståelse og jura (min interesse), hvis vi adskiller stat og kirke? Havner vi tilbage i en snak om Benthams samfundskontrakt eller hvad?

Louise.
8 år siden
9 år siden
Erik Hulegaard (ehu)
Digital signatur
hej Mogens og mange tak for din venlige interesse. Kommentaren gav mig anledning til at gen-læse indlægget fra 2006. Selvom TDC ikke længere styrer digital signatur, er substansen i indlægget stadig gældende ;-).

Din pointblog er skimmet med interesse. Selv anvender jeg tre landsdækkende blogs, hvilket fremgår af dette link:

www.hulegaard.dk/news.htm
9 år siden
9 år siden
Mogens Sørensen (Mons1957)
Digital signatur
Hej Erik, fin lille betragtning om den digitale signatur, som jeg i princippet også er tilhænger af og indehaver af. Men problemerne som du skriver om kan jeg godt se, og den opfattelse, at TDC er nogle profitmagere er heller ikke opstået uden grund, om den er rigtig eller ej, for jeg synes nok de har lavet mange ting, der lugter af det. Vældig morsom tekst at finde her efter at jeg lige selv har ordnet en sag med Skat med Digital Signatur :-) VH Mons
9 år siden
11 år siden
Signe Rasmussen
Genkendelsens glæde
Indholdet var hyggeligt, men en smule kedeligt - dog er jeg vild med dit sprog!
11 år siden
11 år siden
Mikala Rosenkilde (Mikala)
Genkendelsens glæde
Nu har jeg læst de fleste af dine tekster og jeg må sige, at jeg godt kan lide dine betragtningr om livet. Du skriver med en sjov, lidt ironisk, indgang til tilværelsen, som jeg falder for hver gang. Tak for det.
11 år siden
11 år siden
Loam
Al opmærksomhed frabedes!
Først kunne jeg godt lide en næsten antropologiske synsvinkel - dernæst Humoren (det fortjener at være med stort). Hvor er det godt set!! Ikke mindst med hensyn til videobåndet - for hvem er ikke blevet tvunget til at se den slags videoer efter begivenheden? Tak for dagens smil! Louise.
11 år siden
12 år siden

Genkendelsens glæde
Den var forvirrende og ikke til meget nytte, men ellers held og lykke
12 år siden
12 år siden

Opdragelse og udsalgstid for bamser
Det hedder veritabelt forbrugermekka. ikke variabelt forbrugermekka. Det er ikke for at være pedant, men det trækker bare ned på troværdigheden, når man ikke vælger det rigtige ord.
Må ellers sige, at du er meget produktiv. Det er imponerende.
12 år siden
12 år siden

Al opmærksomhed frabedes!
Der findes vist også en fjerde del af menneskeheden. Os der ser frem til at samle gode venner gennem livet og den kære familie, for at sige tak for de glæder den enkelte har givet os, og samtidig lade dem møde hinanden på kryds og tværs, uanset alder og tilhørsforhold til fødselaren. Gaveønsket er oplevelser med de forskellige givere! vin og blomster + andre gaver frabedes.
Hilsen fra en der glæder sig til at fejre de 60 om 1½ år sammen med alle de gode mennesker, der har været med til at berige mit liv
12 år siden
12 år siden

Striptease på toppen
:)) Ja den må vel været krøbet helt i skjul, den stakkels is-tap :) Læste godt om manden forleden og tænkte på han måtte være godt tosset, hvorfor smider han ellers tøjet deroppe i minus alt for meget ? Inge
12 år siden
12 år siden

Netetik (Netiquette)
Dem der oftest behændigt "glemmer" at svare på mails, der indeholder forespørgsler af en eller anden art, er oftest de mest arrige, hvis de ikke selv bliver svaret prompte?? Hvorfor mon?
Det er min erfaring, at mange bliver bombarderet med diverse "ubrugelige" mails, fordi man melder sig på nyhedsgrupper, og andre lignende sider, som f.eks. denne. Man skulle evt. melde fra igen, når det ikke er relevant for én mere. Jeg kender én, der er medlem af "Bryllupsforum". Hun får 35 mails hver dag - på hendes arbejdsmail. Jeg synes det er uacceptabelt. Og helt umuligt for hende at sortere, hvad der er arbejdsrelevant og privat!
12 år siden
12 år siden

Morgen-TV
Morgen-TV. Du er klar i dine holdninger sprog, og det er underholdende og berettigede refleksioner, synes jeg. Skal jeg være meget kritisk (og det er jeg), er du blot lidt lang tid om at nå hen over indholdet i morgen-TV til din pointe, og så er det lidt pudsigt at du åbenbart selv synes at det er nødvendigt at pointere hvornår du når pointen.
Men en fin klumme, det er det.
12 år siden
12 år siden

Møder
Mon ikke mange af os har det således, at vi med møder tænker: De kære møder (Zzz) Men vi ville nok også være mange millionærer i dk, hvis vi havde ligeså mange aktier som møder. God tekst. Mona.
12 år siden
12 år siden

Fusioner -fysik eller kemi?
Tak for et interessant syn på vores verden. Du fangede mig virkelig i din indledning med beskrivelsen af hvad fusion "virkelig" er, og den personlige vinkel med retningslinierne i telefonbøgerne er også god. Jeg blev en lille smule tabt (had du så end mener om dét udtryk) i de efterfølgende afsnit, som nok er velskrevne og interessante, men hvor sammenhængen med resten af teksten, budskabet og stilen først rigtig fremgår efter sidste afsnit.
Men: Det vigtigste var vel hvad du havde at sige om hvordan ords betydning ændrer sig med tiden og bidrage med et lidt ironisk syn på fusioner og lignende. Det lykkedes rigtig godt.
12 år siden
12 år siden

Hvem ka'? Stortset alle ka'!
Åha.. Hvad var du skrev "At græde af grin!!!!", ja det er da lige før.. Grinede gjorde jeg.. Hvilken humor og ironi. :) Inge
12 år siden

Flest afgivne

Seneste 100 dage

236Jacob Patrick Poulsen
139Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
92Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
69Domine Petri (DigiPoe)
66Titken Toft
48Agnes Wem (Wema)
46Signe Elver (Arwen)
44Ann R. Sørensen (Savanti)
42Mira Lindgren (NostalgiskPianist)
38Nils Højsager-Jessen (storyteller)
37Mathilde Thorn
36Ulla Hexibru (heksemutter)
35Ida Pedersen (Anita A)
34Bitten Andreasen
25Niels Cenius (Snowlion)
24Herja Morpho (Herja)
23Kirstine Enevold (kirstine12)
22Jytte Black (Lilla Blomst)
22Inge Erhard (Inghard)
22Mette Boe Christensen (MollyTrine)
20Peter skjøtt
20Sys Høj (Forårsglad)
19Dennis Vedel
19Sisse Hansen
19Margana 12-9-22-5-20
15Mikkel W Grøn (Mikkel Grøn)
15Jon André Christensen (JonChristensen)
15Katrine Nørregaard
13Stine Højris
13Frederik L. Ibsing (Flegind)

Flest modtagne

Seneste 100 dage

100Jacob Patrick Poulsen
61Nils Højsager-Jessen (storyteller)
53Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
52Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
46Mira Lindgren (NostalgiskPianist)
43Søren Sørensen (thevoid)
41Agnes Wem (Wema)
41Ole Madsen (o-madsen)
39Sofie Lykke Ring (PizzaLykke)
36Ida Pedersen (Anita A)
35Sys Høj (Forårsglad)
32Titken Toft
32Dennis Vedel
31Jon André Christensen (JonChristensen)
31Signe Elver (Arwen)
30Tenna Hermansen (Tenna)
29Bitten Andreasen
29Frederik L. Ibsing (Flegind)
29Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
28Ulla Hexibru (heksemutter)
26Schane Alexander Blicher
26Adam Madsen (ErDetSåVigtigt)
26Mette Boe Christensen (MollyTrine)
25Domine Petri (DigiPoe)
25Cecilie Hansen (ciliehansen)
24Solvejg Maria Heebøll (solvejgh)
24Max Petersen (vinterberg)
23Maria Jespersen (riepige2)
23Finn Prang (Fipra)
23Natasja Fichera (Natasjafgr)