Kommentarer til Kristian Andersen


4 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Svarkommentar
Hejsa Tobias.
Jamen selvfølgelig, kommentarer, ris/ros og kritik af alle arter er og vil altid være velkomne :)
Hehe nej, dette er ikke noget han kan vågne op fra. :)
Beklager den sene respons og takker mange gange for kommentaren :)

vh Kristian.
4 år siden
4 år siden
Dandelion Greenhand
Minutter Efter Glimtet
Fed historie! Tempoet passer til situationens alvor og forvirring.
Dog snubler jeg også over små fejl som et e for meget o.lign. Eller en god hæsblæsende dino historie :)
4 år siden
5 år siden
Tobias Abildgaard (Crown)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Ved godt teksten er et par måneder gammel, men ville alligevel kommentere.
Fed præmis for en historie. Jeg kan godt lide indlevelsen og også din gamer-start i del #1.
Personligt er jeg aldrig helt vild med "vågner af en drøm" - specielt ikke, når resten af historien er så cool, at du ikke behøves lave dette 'trick'.
Det var bare lige hurtige tanker. Fed tekst og fortsæt endelig.
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Svarkommentar
Hej Noah :)
Så langt havde jeg faktisk slet ikke tænkt, for mig er det bare noget meget almindeligt noget at sige/noget jeg tit har hørt, da jeg har nogle venner som godt kan lide at spille computerspil en del, så når de gik var det bare noget de tit sagde (over skype) og det så "flydet" ind i historien her.

Den første del skal forstille at være fra Toms vinkel og så det sidste lille stykke tekst, ser vi det gennem hans søsters øjne. Havde egenlig ikke lige tænkt på alt det der med alvidende fortæller, det var bare sådan jeg så historien udfolde sig i mit hoved og sådan blev det også skrevet ned.
Men vil da i hvertfald være opmærksom på det fremover. :)

Stort tak skal du i hvertfald havde for dine kommentar :D
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Hahaha ej jeg føler mig totalt dum, da jeg først troede, at deres spil var for real :D lol, men cool nok at det starter med noget aktion som ikke er selve zombie historien. Jeg skal stadig vænne mig til, når engelske ord bliver blandet ind i danske tekster, men det er jo meget nymoderne og vil klart fange interessen hos young and young adults. Det handler jo om at kende sin målgruppe ;)
Der er en del god beskrivelse i den her, hvilket er fedt og kan godt lide beskrivelsen af pigen/hovedpersonens forhold. Typisk søskende ^^
Jeg blev i tvivl til sidst, om du skriver med alvidende fortæller her? For jeg læste den som set ud fra Toms synspunkt. Men til sidst skriver du at søsteren ikke kunne gøre hvad hun selv sagde, og den del er jo fra hendes synspunkt. Der er intet galt i en alvidende fortæller, bare du selv har overblikket og er konsekvent med det :)
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Når Zombier Ikke Er Zombier - I Sikkerhed
Jeg har bestemt tænkt mig at læse alle historierne igennem, så nu tager jeg lige den næste :)

Jeg var lidt forvirret over, hvad der skete i starten. Måtte læse det et par gange for helt at forstå det. Måske man kunne skrive noget alla:
"Manden vaklede nogle skridt baglæns. Omkring ham vogtede den faretruende skov, og en stor flod bredte sig ved hans side. Et 'plump' lød i det noget sank under den brusende strøm." Jeg ved godt, dette er et mere malet billede, og de her historie ikke skal være for meget beskrivelse pga fast-pace genren, men jeg tror, det havde givet læseren et bedre overblik med lidt mere overblik.
Desuden lyder det her lidt mærkeligt i mine ører: "Hans blodskudte blik i agtog hver eneste bevægelse målet til hans opmærksomhed lavede" Måske man kunne skrive noget alla:
"Hans blodskudte blik iagttog hver eneste bevægelse hos hans skræmte bytte." (bemærk at i agtog staves = iagttog)

Som ros vil jeg sige, at jeg FØLER den her en del mere end mange af de andre, så det er helt klart et plus! :D Der er nogle rigtig gode, beskrivende sætninger fx:
"Hun kunne lugte sit eget sved. Hendes hjerte slog for fuld hammer. Hun kunne knap nok trække vejret, alligevel blev hun ved med at løbe."
"Den måde han så på hende. Vreden i hans blik, kradsemærkerne i det rødlige ansigt."
"Det kunne kun være et maridt. Det skulle det. Hendes mor, far og lillebror, de kunne ikke være døde. Det kunne de bare ikke. Et maridt, når hun vågnede, ville hun se dem igen. Over hende trak skyerne sig sammen, buldrende begyndte det blive mørke og vinden rev i hendes lyse hestehale." (bemærk maridt staves =mareridt)
"Udtrykket i hendes øjne, gråden der kom over de bævrende læber, holdte ham ikke tilbage." (bemærk der ikke skal e på holdt)
Desuden synes jeg det er super fedt, at man får lov at se den samme situation fra både offer og gerningsmands synspunkt! :D Det synes jeg er ret cool!
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - Første og Sid...
Svarkommentar
Hej Noah :)
Jeg takker for en meget indsigtfuld og grundig kommenar.

Variation at its best xD
Jeg er glad for at høre at du fandt konceptet spændende - havde egenlig slet ikke tænkt på det på den måde, at det kunne være spændende at se det fra 3 forskellige personer, guess jeg bare skrev. :S

Ja jeg kan godt se at der er nogle steder som du også nævner hvor man ikke lige finder ud af hvordan personen føler/oplever det der sker for dem. I mine to nyeste tekster vil jeg mene at jeg har forbedret mig lidt i hvertfald. Det nogle gamle tekster, så vil vove og påstå mine skriblerier er blevet en anelse bedre. :)
but i see you point og har noteret mig det bag øret.

Hmm ja det med klassetrin der må jeg være svar skyldig. Et eller andet sted havde jeg altid bare forstillet mig fx at Ben nok gik i 4,5 eller 6 klasse (så et barn i mit hoved da jeg skrev historien), Will måske i 7 klasse og Burt 9 klasse. Men det kommer jeg viiiist ikke ind på i historien, så kan godt forstå du undrede dig over det. Så havde også tænkt folkeskole-noget, men nu du nævner det kan jeg da godt se at det nok ikke helt passer at en af dem har en bil. Er man overhoved fyldt 18 i 9 klasse... hmmm.

Ja det kan jeg da godt se, at det kunne havde været en interesterant slutning at han flygtede gennem en skov med "zombier" lige i hælene på ham. Hvis jeg nogensinde får skrevet den om og får givet den et mere dansk setting som mine nyeste zombie tekster har, så vil jeg da helt klart bruge den slutning. For den er da helt klart mere spændende og så det måske ikke lige så klart om han så slipper væk, mindre open ended.

Tak for kommentaren.
vh kristian.
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Når Zombier Ikke Er Zombier - Første og Sid...
Det er normalt virkelig ikke min genre, den her zombie genre, men det er faktisk befriende at prøve noget nyt.
Det er sjovt, for jeg er meget vant til at læse "slow burn" hvad end det er romantik, krig, horror mm, så det er også nyt for mig, at der er SÅ meget tempo på. Men det får mig op i et helt nyt gear, når jeg læser, og det er faktisk sjovt at opleve, at jeg skynder mig videre til næste sætning, fordi jeg skal følge med i alt det, der sker.
Jeg synes det er et super spændende koncept, at man ser den samme situation fra tre forskellige personers synspunkt. Virkelig kudos for at kunne bringe så meget variation på de her fortællinger :D
Hvis jeg alligevel skal nævne nogle ting, så mangler jeg stadig bare en smule mere "følelse". Jeg ved godt at i action og fast-paced genren, så skal der være meget mere handling end dybe/følelse, men for mig er hele det psykologiske aspekt meget vigtigt i horror. At man kan MÆRKE, hvor bange personen er, i stedet for at man får det foralt. Det klarer du eksempelvis rigtig godt her i tredje del:
"Han vovede ikke at røre sig. Han prøvede at trække vejret, så langsomt som muligt. Men det var ikke let. Hans hjerte bankede, som om det prøvede at komme ud af hans bryst"
Her kan jeg MÆRKE at han er rædselsagen.
Det mangler jeg lidt i første del:
"Will trak benet til sig og faldt haltende tilbage. Han stirrede på sin ven, der mødte hans blik. Gary brølede. Øjnene flammede nærmest af raseri, blodet dryppede fra de spidse, lange tænder. Øjnene, hans øjnene virkede meget mørkere end ellers. Pupilerne fyldte nu nærmest hele de blå irisser. Senehinder var så blodskudte at de var mere rød end hvide. Will begyndte at løbe, så godt han nu var i stand til."
Her er der rigtig meget god beskrivelse af, hvad der sker med øjne der flammer af raseri osv osv MEN jeg mangler, hvad Will føler. Han bliver angrebet, ser sin ven forvandle sig, og hans reaktion er bare at trække benet til sig og løbe. Det ville nok være de flestes reaktion men, hvordan har han det med alt det, der sker?
Til sidst så undrede jeg mig lidt over, hvad "klassetrin" de går i? For jeg troede lidt de var yngre, måske slutningen af folkeskolen agtigt, især når de kan være i skabene. Men pludselig har den ene en bil? Altså hvis han går i "high-school" eller "college" kan han måske godt have bil, men jeg synes måske det havde været mere uhyggeligt, hvis han flygtede fra skolen ud i en skov ... eller noget hahah.
Jeg kan dog godt lide, at den ene faktisk nok slipper væk, når nu mange af de andre er ved at blive flænset ;)
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Blodig Opv...
Svarkommentar
Hej Noah :)
Det er jeg glad for du synes. Ja nu du siger det så at det nok rimelig almindeligt i sådan nogle zombier historier at folk bans together - måske ligefrem lidt klichee. Havde faktisk slet ikke lige tænkt på det på den måde. Det derfor kommentarer som dine er altid er værdsatte fordi man altid får en anden vinkel at se eller kommentatoren ser noget som du ikke lige havde tænkt over.

Jeps - det er myggen der er synderen. I en "zombie" apokolyps ville det nok være lidt svært og kaotisk hvis der var en sygdom der blev spredt via myg og så ville det være svært at forudse hvor udbrudene ville ske henne. Så min tanke var lidt at det var en anderledes måde at en person blev smittet i stedet for at blive bidt

Mange tak for din kommentar ;)
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Blodig Opv...
Spændende :) Kan godt lide det her koncept med, at de er en lille gruppe "overlevere", der har samlet sig i en gruppe. Det er jo ret generelt for zombie fortællinger, men det er sjovt at se, hvordan du bruger det i de her meget forskellige historier.
Et par sætninger jeg rigtig godt kunne lide:
"Det var omringet af en tyk skov, som i sine ejers fravær, var kommet tættere og tættere på huset."
"Lænet tilbage i havestolen kiggede jeg op på den mørkeblå himmel, hvor solen var på vej ned i en orange, næsten blodig farve."
Slutningen var fuld af spænding, og jeg kan rigtig godt lide twisted med at hovedpersonen bliver forvandlet. Tænker han måske blev smittet af myggen? Det var i hvert fald, da du nævnte det runde mærke, at jeg først fik tanken, om at du ville lade hovedpersonen blive et monster. Er vild med slutningen, det eneste jeg mangler er at man får et indblik i, hvad jegfortælleren føler, mens han "skifter form". Her får vi et rent fysisk/dramatisk indblik i det, men hvad føler han? Angst, blodrus, forvirring? I de her små historier bør det nok ikke være en længere forklaring men bare få ord om, hvad der foregår i personens hoved/følelser.
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Svarkommentar
Hej Eddie :)
No problemo.
Takker for din kommentar og godt at høre at du er lidt spændt og at den blev hængende, så er man ikke gået helt galt i byen. :)
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - Blindgyden, 2...
Svarkommentar
Hehe ja, kan dog ikke svare for kvaliteten. Nogle af dem er pænt gamle og de fleste af historierne har monsterer, som er helt anderledes end dem i mine nyere historierer. Man kan vel sige at jeg var ved at finde ud af mine "zombier".

Nogle gode pointer du har i din kommentar og det da helt sikkert noget jeg vil tage til mig og rette teksten lidt til.

Mange tak for din kommentar og tid! :D
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Når Zombier Ikke Er Zombier - Blindgyden, 2...
Hey :)

Nu fik jeg lige læst en historie mere. Holy shit, der er gang i den hahah. Er altså virkelig fan af de her mini historier. Du kunne jo lave en hel lille novelle samling af zombie historier.

Ting jeg tænkte på, da jeg læste:
"Jeg kastede dolken gennem luften, hvis blad hvirvlede gennem luften" For ikke at skrive luften to gange i træk (dræber lidt flow) kunne man bare skrive: Jeg kastede dolken, hvis blad hvirvlede i luften.
I den her aktion scene har jeg brug for en smule mere beskrivelse af omgivelser. Ikke for meget for tænker at hovedpersonen koncentrerer sig om sine handlinger. Men bare lige fx: står hovedpersonen ved en bygning, bag en bil, osv? Man kunne evt. skrive:
Jeg trådte frem fra mit skjul bag bygningen og kastede dolken. Sådan et eller andet for lige at skabe et billede.

Nå men i forhold til selve historien så er jeg vild med, hvor meget aktion, du skriver ind. Der sker noget HELE TIDEN, og det fungerer rigtig godt. Man bliver som læser opslugt. Det er man simpelthen nødt til, når man skal følge med i deres kapløb mod monstrene. Det er super spændende og underholdende, og jeg synes, du formår at skabe aktion uden at miste din læser, så det er virkelig awesome! :)
5 år siden
5 år siden
Daniella Helvant (Eddie)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Hej Kristian.
Jeg læste din tekst i går, men havde ikke lige tid til at skrive en kommentar. Det gør jeg så nu, simpelthen fordi teksten blev hængende i mit hoved.
Det er en fed tekst. Ikke at der sker alverden (endnu), men alene det at den blev hængende hos mig, siger en del, synes jeg. Er spændt på at se hvordan den udvikler sig. :)
Mvh
Eddie
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Når Zombier Ikke Er Zombier - Baren, 1. his...
hahahahahha whaaaat, stakkels Bill! Jeg synes ellers han gør et glimrende arbejde med at holde hovedet koldt i den her situation ;)
Jeg er ikke særlig stor fan af Zombi genren, men synes det er lidt cool, du har lavet en masse små historier med temaet, så vil lige læse dem og se, hvad der sker.
Jeg mangler måske lidt noget optrapning/spændingsopbygning. Det hele går meget hurtigt. Fra at vi står i baren med Bill til at en dreng pludselig forvandles til et monster, der går amok. Men på den anden side giver det en masse spænding. Jeg er nok bare slow burn typen hahah. Både når det kommer til romance og voldelige events ;) Men anyway på trods af det, så virker det som et fedt koncept med alle de her små zombi historier, så glæder mig til at læse de andre.
5 år siden
5 år siden
Silje Aleb (Paletten)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Det vil jeg glæde mig til :-)
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Svarkommentar
Hej
Godt at høre du syntes den var spændende. Er også selv godt tilfreds med overskriften.
Del 2 kommer i næste uge.

Mvh Kristian
5 år siden
5 år siden
Silje Aleb (Paletten)
Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
Nej, nej...jeg kan ikke lide zombier, men her i dette realistiske miljø er det så spændende. Overskriften er så fed. Jeg scroller ned, ned...der står da del 1? Hvor er resten???

Godt skrevet :-)
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Den Næste Verden
Svarkommentar
Hej Noah :)
hehe, ja min historier er lidt all over the place.
Det skal du være velkommen til at gøre. :)
En af de her dage kommer der nok også en kommentar fra mig på en af dine tekster.
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Den Næste Verden
Ej men... hahah jeg er virkelig fan af hvor mange små one-shot fantasy tekser du har lagt op.
Det er sjovt at sidde og læse fordi de er så forskellige. Det her er en jo en ret gammel tekst og der er rigtig mange grammatiske ting der ikke er helt på plads. Mangler også forståelse for deres verden og dem som væsner. MEN det er super underholdende! Elsker den her kamp mod dæmonen selvom jeg frygter for hvad der sker med dem til sidst? :O
Overlever de? Overlever de ikke? Maybe I will never know :O
Gad godt se nogle af de her væsner i noget nyere du har skrevet med beskrivelse er verden og stuff. Da jeg selv har skabt nogle "engle/dæmoner" i min fantasy så synes jeg det er fedt at læse andre der arbejder med nogle af de koncepter selv.
Har helt sikkert tænkt mig at kigge lidt i de tekster du har skrevet :)
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Fantasy Digt
Uh, her formår du at blande et digt med fantasy. Jeg er stor fan!
Og jeg er også enig med selve indholdet. En rigtig helt/leder/beskytter forstår at angreb som forsvar er sidste udvej og at krig sjældent skaber fred. Der er stor forskel på om man løfter sit sværd for at beskytte nogen man elsker/beskytte sig selv eller om man svinger det med intentioner om at skade andre.
Had avler had. Krig avler krig. Hvis flere forstod det, ville vi have en bedre verden.
Rigtig godt digt og også fed tanke i forhold til et fantasy univers :)
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
En Stormende Ankomst
Svarkommentar
Ja fantasy er en ret fed genre. Græsk og nordisk mytologi synes jeg er meget spændende og også andre af verdens mytologier og folketro.

Jeg er glad for at høre at du fandt min hostorie underholdende, det er altid godt at høre jo. Takker i hvertfald mange gange for kommentaren :)
5 år siden
5 år siden
Kristian Andersen (Den_Friske)
Et Sent Visit
Svarkommentar
Jeg ved ikke lige om der kommer en fortsættelse af den her historie, men jeg har leget lidt med tanken om at finde på en fantasy verden, med samme teknologi som det vilde vest, hvor der er overnaturlige og så den race Zane er, er så toppen af fødekæden. Da jeg har en rimelig god ide om, hvordan hans race er, kræfter og svagheder, kendetegn. Nogle ideer bliver bare ved med at rode rundt i ens baghoved. :P

Men jeg sætter skam stor pris på din kommentar, kritik og tilgang/syn på historien. Så jeg takker mange gange. :)
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
Et Sent Visit
halløj igen igen.
Nu fik jeg også lige læst den her historie :D Var ellers på vej i seng men tænkte, historien var så kort, at jeg lige kunne nå det.

Som du også skriver i din kommentar, så kom historien til dig ud af det blå, så det er vel også grunden til, at den ikke er længere og at læseren ikke får lov at lære personerne og deres bagrund at kende. Det giver selvfølgelig læseren en del forvirring, når der sker så meget, og man ikke kender personerne/hele konceptet for historien. Med det sagt så forstår jeg handlingen og sidder også her og bliver meget nysgerrig. Jeg har en svaghed for twisted/darkness/dæmoner når det kommer til karakterer, så jeg ville meget gerne vide mere om Zane og hans relation til hovedpersonen. Måske du skriver en fortsættelse, ellers må jeg jo selv sidde og gruble ;)
5 år siden
5 år siden
Noah Thorsted (TheNoah)
En Stormende Ankomst
Halløj :)
Nu har du jo været så flink at kigge lidt på mine ting, så jeg tænkte jeg lige ville kigge tilbage.
Kan se du er ret vild med fantasy, og det er simpelthen så fedt at se andre fantasy tilbedere herinde! du har lagt en del tekster ud, så nu må jeg kigge lidt rundt.

Jeg fandt denne fine lille historie meget underholdende. Jeg kunne rigtig godt lide starten, hvor du ligesom får skabt stemningen med et billede af at natten og stormen har overtaget byen. Denne historie har en charme, fordi den får mig til at tænke på græsk mytologi og gammel nordisk mytologi. Savner lidt historier med det syn for at være ærlig, så det er fedt at læse.
I forhold til indholdet i teksten er emnet jo helt universalt. Mennesker har altid gerne ville forklare naturkatastrofer, moder natur og den verden de lever i. Før videnskaben fungerede det jo på denne måde. Tror altid mennesker, på trods af kultur eller hjemsted, bestræber sig efter at forklare livets hændelser.
Var lidt vild med denne sætning: "Man sagde at hun var for smuk til været blevet undfanget af en dødelige kvinde. Nogle påstod at hendes mor var ingen anden end Eyia - den smukkeste af guder." Den sætning kunne være taget direkte ud fra en eller anden gammelnordisk bog, hvilket er awesome!
5 år siden

Flest afgivne

Seneste 100 dage

177Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
75Ryan Raskolnikov (Deadboy2)
56Niels Cenius (Snowlion)
53David Hansen (David H)
51Ulla Hexibru (heksemutter)
41Hawraa Ghaieb (Hawraa)
40Inge Erhard (Inghard)
35Mette Boe Christensen (MollyTrine)
32Anne Meliah McKennitt (AnneM)
30Rebecca Rahbek
30Emil Hjort
26Ida Pedersen (Anita A)
25Sune Yttesen (tuttimanse)
23Poul Erik Pedersen (Poulerik)
22Pia Hansen
20Maria Egeholm (Deterhvidtderude)
19Hans Ib Noe Hansen
18Niels Engdal (evighedsblomst)
17Sys Høj (Forårsglad)
15Camilla Diedrich (PoemsbyC)
13Kamilla Kjær (DenUkendtePoet)
13Tommy Skovby Mikkelsen (timmytommy)
13Nazanin Madjd (Nazanin)
11Christina Harritz (Anniina)
9Ida Petersen (Drømmedigteren)
9Allan Hansen (spamd42)
9Sarah Emilie Sloth Thorup (SarahEmilie)
9Flemming Dyremose (Saefir)
9Sofie Lykke Ring (PizzaLykke)
9Morten Rasmussen (Burningmoon)

Flest modtagne

Seneste 100 dage

103Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
73Ulla Hexibru (heksemutter)
68Camilla Diedrich (PoemsbyC)
56Hawraa Ghaieb (Hawraa)
52Niels Cenius (Snowlion)
47Ryan Raskolnikov (Deadboy2)
46Cecilie Regitze Økjær (CecilieRegitze)
44Nazanin Madjd (Nazanin)
43Christina Harritz (Anniina)
36Mette Boe Christensen (MollyTrine)
30Poul Erik Pedersen (Poulerik)
28Emil Hjort
28Hans Ib Noe Hansen
27Ida Petersen (Drømmedigteren)
26Anne Meliah McKennitt (AnneM)
26Cecilie Hansen (ciliehansen)
25Ida Pedersen (Anita A)
23Maria Egeholm (Deterhvidtderude)
18Rebecca Rahbek
17Sys Høj (Forårsglad)
15David Hansen (David H)
14Inge Erhard (Inghard)
12Tommy Skovby Mikkelsen (timmytommy)
11Anna Berthelsen (AnnaPigen3)
10Sarah Riber (Riber)
10Kenneth Brehmer Nielsen (Brehmer)
10Sune Yttesen (tuttimanse)
10Per Nordigarden (Nordigarden)
9Flemming Dyremose (Saefir)
8Sarah Emilie Sloth Thorup (SarahEmilie)