Kommentarer til Vithu Amirthanathan


4 måneder, 2 dage siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Skikkelsen
Svarkommentar
Hej Michael
Jeg sætter stor pris på, at du har brugt tid på at læse min tekst. Har læst din respons ift. eventuelle rettelser, og det er i hvert fald noget, som jeg vil tage med mig. Igen tak for kommentaren :)
4 måneder, 2 dage siden
4 måneder, 2 dage siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Skikkelsen
Svarkommentar
Tusinde tak for de fine ord. Det betyder virkelig meget for mig og giver uden tvivl motivation til at skrive videre på ideerne til de næste par noveller :)
4 måneder, 2 dage siden
4 måneder, 11 dage siden
Herta Bech (Ordblaend)
Skikkelsen
Rigtig fin historie! Du har en evne for at bruge mange af de sanselige indtryk som lyde og observation, der gør teksten meget nærværende. Jeg kunne sagtens se for mig at have 6-7 noveller mere som denne i en samling!

Tak for læsning!
4 måneder, 11 dage siden
5 måneder, 3 dage siden
Michael Aagaard
Skikkelsen
Hej Vithu

Jeg kan rigtig godt lide din tekst. Skikkelsen er et rigtig godt billede, på hvordan stress/depression konstant trækker ens tanker i den forkerte retning. Som svar på dit spørgsmål i din profil om kvaliteten af dine tekster, vil jeg helt klart sige at denne her er god.
Hvis jeg skal forsøge at komme med en form for kritik, så skal det være, at du taber mig en anelse til sidst, uden at jeg er 100% sikker på hvorfor. Teksten er forholdvis tung med alle de dystre tanker, og måske fik det mit væsen til at vokse så meget, at jeg mistede fokus. En ide ville måske være at åbne teksten ved at dele den i lidt flere afsnit. Måske kunne du også indsætte et par dialoger hist og her, men jeg kan ikke bestemme mig for, om det vil ødelægge stemningen.
Til sidst da hovedpersonen skubber skikkelsen fra sig, forventede jeg, at nu fik han kræfterne til at gøre sig fri at dets trykkende tanker m.m. Så jeg syntes måske at det ville have været mere 'logisk' at væsenet var blevet så stærk/stor at det overtog styringen af hans krop, og at det var væsenet, der tvang ham ud på gaden.
Igen, en rigtig god tekst du har lavet. Bliv endelig ved med at skrive.

Mvh
Michael
5 måneder, 3 dage siden
2 år siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Elementalisterne - Kapitel 1
Svarkommentar
Hej Dani

Super glad for at høre, at du synes om min historie. Giver mig bare mere motivation til at skrive videre!
Jeg har netop prøvet at at give skrivestilen et lidt anderledes twist, ved ikke at skrive så formelt, men snarer beholde det uformelle "teenagesprog". Og så er det også fedt, at du synes, at det føles som en rigtig person. Så går det vist ikke helt skidt
Tak for at du læser og kommer med feedback!

Hilsen Vithu
2 år siden
2 år siden
Dani F. Nagel (DenFrieNukleotid)
Elementalisterne - Kapitel 1
Hej Vithu

Det er efterhånden en stor uge siden at jeg læste din tekst på vej hjem i bussen og jeg har alligevel ikke glemt den. Jeg er vild med den lidt kaotiske stemme din skrivelist har, noget der passer godt til en teenagerhelt.
Jeg synes desuden at du har skabt en sympatisk hovedperson i Thomas, der føles som en rigtig person når man læser teksten.

Mvh.
Dani
2 år siden
2 år siden
Aloisia Mure
Elementalisterne - Kapitel 1
Åh det kender jeg kun alt for godt. Man bliver lidt blind på sine egne fejl. Det er hele årsagen til, at jeg gerne vil ligge mine ting her op - simpelthen for at få nogle gode råd og noget feedback og hjælp til de ting man kæmper lidt med i skriveprocessen. Jeg synes fx det er skide svært med, hvor meget information man skal give hvornår og hvordan.

Naturligvis! Jeg bedyrer selv feedback, og det er skønt at følge med i andres skriverier.

Alt det bedste her fra
2 år siden
2 år siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Elementalisterne - Kapitel 1
Svarkommentar
Hej Arina

Stort tak for de gode ord! Jeg vil bestemt prøve at rette og afklare nogle af de ting, som du nævner :)

Hilsen Vithu
2 år siden
2 år siden
Arina SeaHeart (C.S.L)
Elementalisterne - Kapitel 1
Hej Vithu
Let læselig og spændene. Hvis der skulle være noget var det måske lige den lille tastefejl med "alvorlig" og der er måske lidt forvirring omkring om vi som læser har spist spareribs eller ikke og om vi i fortællingen er i Newark stadig eller er i New York. Ellers en super god start på en spændene bog.. :0)
Bedste hilsner
Arina
2 år siden
2 år siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Elementalisterne - Kapitel 1
Svarkommentar
Hej Aloisia

Jeg er glad for, at du synes min fortælling er spændende! Det varmer.
Jeg har faktisk tænkt meget over det med fortælleren, så det er faktisk dejligt, at du kommenterer på det. Har diskuteret meget med mig selv omkring, hvor mange oplysninger min fortæller skal give, så din respons kommer jeg helt sikkert til arbejde med.

Det med skift i tiden vil jeg også arbejde videre med og guide læserne bedre igennem. Jeg tror bare, at jeg er vant til at læse mine egne tekster, så har altid haft "en fordel" med alle mine informationer.

Igen tusind tak for at læse min tekst :)

Hilsen Vithu
2 år siden
2 år siden
Aloisia Mure
Elementalisterne - Kapitel 1
Dejligt levende sprog og det glider rigtig godt når der ikke er så lange sætninger.

Jeg har et par meget konkrete svar, men de er måske lidt symptomatiske. Nogle gange giver du os indlysende beskrivelser, fx skriver du ”men jeg synes nu alligevel det var ret alovorligt. Begge Petes øjenbryn var nemlig svitset væk.” – vi har egentlig regnet ud, at han har mistet øjenbrynene, så sætningen kunne sagtens bare lyde ” men jeg synes nu alligevel det var ret alovorligt at miste begge øjenbryn.”. Så får du sneget den oplysning ind og vi holdes i din ellers utrolig forfriskende fortællerstemme, hvor vi på én gang bliver direkte fortalt en historie, men samtidig føler, at man er fortrolig med fortælleren, således der er ting som vi godt ved. Det skaber et herligt suspense og virker rigtig godt.

En sidste lille ting er tiden. Pas på med at miste os i tiden i dine flashbacks. De fungerer generelt rigtig godt, men når du siger ”i dag var vi nede og spise” så bliver man i tvivl om, hvor vi er henne i historien, da du lige inden og lige efter bruger datids sætninger. Vi er allerede tilbage til nutiden, til hans 16 års fødselsdag, men jeg blev lidt tabt der. Så måske læseren skal holdes lidt bedre i hånden så man er med på, hvornår der er flashbacks eller ej?

Men ellers en skøn fortælling og jeg er vildt spændt på hvordan det med tiden bliver indarbejdet i den!

Alt det bedste,
Aloisia
2 år siden
2 år siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Elementalisterne - Prolog
Svarkommentar
Hej Dani

Tak for responsen!
Det er fedt, at du synes, at min prolog er spændende. Det er det første jeg nogensinde har skrevet, så er taknemmelig.

Jeg kan godt selv se nu, at beskrivelser og kampscener bliver lidt kaotiske og blandet sammen. Det vil jeg helt klart prøve at skrive til.

Hilsen Vithu
2 år siden
2 år siden
Dani F. Nagel (DenFrieNukleotid)
Elementalisterne - Prolog
Hej Vithu

Jeg har lige læst din prolog og jeg synes den er spændene. Den gør hvad en prolog skal og der er nogle gode elementer i den. Den stemning du får bygget op ved dine beskrivelser er virkelig god. Der er dog nogle steder hvor beskrivelserne bliver en smule distraherende. Et eksempel er når du beskriver de indledende kampe mellem Ryan og elverne. Det at elverne beskrives samtidig med at de kæmper med Ryan tager fokus væk fra den handling du er ved at beskrive. Det får det til at virke en smule rodet især når der også pludselig drages vand-angreb ind i billede, da jeg som læser ikke kender reglerne for disse angreb.

Som du selv skriver er det et udkast og jeg synes det er et godt udkast med massere spænding og noget at arbejde videre med.

Mvh.
Dani
2 år siden
2 år siden
Vithu Amirthanathan (Vithu)
Elementalisterne - Prolog
Svarkommentar
Hej Kåemer

Jeg sigtede egentlig efter noget mystisk over selv teksten, men du kan selvfølgelig godt have ret i, at der skal være mere struktur i den. Det vil jeg da prøve at arbejde videre med
2 år siden
2 år siden
Kåemer Asmussen (Kåemer)
Elementalisterne - Prolog
Uha, voldsomme sager. Men hvad foregår der dog, bortset fra en masse myrderi? Da det åbenbart er en del af noget større er det svært at se meningen. I alle tilfælde, der skal arbejdes mere med teksten, få klarhed ind i den. Selvom sådan en krigshandling er kaotisk, så må den fortælles med lidt mere overblik. Del teksten op i mindre afsnit, og sørg for at hvert afsnit giver god mening. Det er mig råd. Vær omhyggelig med at alt virkelig kommer ud af din egen fantasi, og ikke bare er en genspejling af noget du har læst. Du kan godt lade dig inspirere af noget andre har skrevet, men du skal sørge for at gøre det til dit eget..

Kåemer
2 år siden

Flest afgivne

Seneste 100 dage

119Niels Engdal (evighedsblomst)
92Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
76Nils Højsager-Jessen (storyteller)
59Inge Erhard (Inghard)
53Sofie Fahl
51Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
38Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
37Ove Nielsen (Confucius)
36Louise Sørensen (L.S.)
35Ida Pedersen (Anita A)
31Gitte Lindorff Hansen (Gilda)
27Mette Boe Christensen (MollyTrine)
26Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
25Erling Thestrup (ordkløver6)
25Dennis Vedel
25Poul Brasch (Blækhuset)
25Luna Madsen
24Ruben Bols (rubbie)
24Sys Høj (Forårsglad)
23Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
23Ulla Hexibru (heksemutter)
22Eris Strange
21Stella Alrune (Stella Alda)
21Silje Aleb (Paletten)
20Camilla Morpheus (Morpheus)
20Lisa Høgh Eskildsen (lisae)
19Nicolas Jessen
18Finn Prang (Fipra)
17Jonas Falk-Rønne
16Niels Cenius (Snowlion)

Flest modtagne

Seneste 100 dage

98Sofie Fahl
69Nils Højsager-Jessen (storyteller)
63Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
61Finn Prang (Fipra)
48Ann R. Sørensen (Savanti)
44Ida Pedersen (Anita A)
44Niels Engdal (evighedsblomst)
43Ove Nielsen (Confucius)
42Nicolas Jessen
33Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg)
32Karoline H. Nielsen (Kachibas)
32Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
31Inge Erhard (Inghard)
31Artemis Lock (Wandering Star)
29Louise Sørensen (L.S.)
28Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
25Mette Boe Christensen (MollyTrine)
25Luna Madsen
24Nina E. Kirkmand (Miniebsen)
22Ole Madsen (o-madsen)
20Adam Madsen (ErDetSåVigtigt)
20Ruben Bols (rubbie)
20Jonas Falk-Rønne
20Sys Høj (Forårsglad)
20Lukas Skov
19Eldgrímur Úlfsson (Træt)
19Nahkuri Markku (Dyppepennen)
18Eris Strange
17Poul Brasch (Blækhuset)
17Ulla Hexibru (heksemutter)