Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Hej dagbog, det var en "Ted" dag i dag. Ted køre rundt i usa og snakker med religiøse, og argumentere i mod deres tro. Han redigere ikke sine videoer, og det er fedt at se.. det er en kontrast til de mange andre gode ateister, der sidder i et studie og har alt klar.. ted's videoer har engang imellem dårlig lyd, da alt mulig larmende kam komme forbi, men det er fedt at se..ted mener at han politisk er moderat.. hvilket gør, at han igen ikke passer ind i den fortælling om, at alle ateister er venstre orienteret.

Jeg linker og ser hans videoer, for det er vigtigt med folk som ham.. at der er nogle der byder de religiøse op til dans.. så at sige. Han er ikke en matt dilahunty type, der kan det perfekte svar på alt.. ted har forsøgt at spørge de religiøse om, de overhovedet ved noget om en gud, og ikke bare hvad de mener denne har gjort.. altså, hvor bor guden, hvad er den lavet af.. og hvordan ved du om en sådan findes..denne gang var ted mere nuanceret i sin debat.. så han ikke bare sagde det samme i denne video. Jeg ser dem med en vinkel på, hvad jeg selv ville sige.. og mit hoved er fyldt med de ord og vinkler andre ateister har brugt.. hvor ted ikke rigtig er fyldt med dem.. så jeg kommentere gerne.. sidst var der en der påstod den gamle religiøse ting med, at deres jesus enten var lord, liar eller lunatic.. du ved de 3 Ler..her havde jeg omgående adgang til matts ord i min hjerne.. hvor han gav det 4 L som en mulighed.. legend. Så dette skrev jeg, og ted svarede at han ville bruge den næste gang.. dette er ikke første gang, at jeg har lært noget udenad..

Som ung kunne jeg alle queen sange uden ad.. dvs alle tekster. Jeg hørte kun queen cder i 6-7 år.. hver dag, den ene efter den anden på repeat.. forestil dig, at du ikke høre andet musik.. hvor mange kan klare det? For nogle uger siden snakkede jeg med min bror om, at vi sammen skulle se den nye abernes planet film.. så snakkede jeg om de gamle film, - dem fra 70erne.. for jeg kunne huske dem...det kunne min bror ikke..ud over at han vidste de fandtes. Min hukommelse er engang imellem vild..

Ikke kun plottet i de gamle abernes planet, men fordi min bror er kameramand.. at efter første film, så var økonomien ikke så god og blev værre med de følgende film.. så derfor var der blev brugt mange flere nærbilleder af ansigter.. så man ikke skulle betale for baggrunden.. osv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ted dag er publiceret 24/04-2024 23:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.