I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Jeg har ikke meget tid, inden jeg skal ud af døren, men jeg fik lige lyst at skrive lidt dagbog. Det er nu ikke, fordi jeg har særlig meget at berette. Jeg vil blot sige, at jeg er her endnu og bare lige sige pip. Jeg skal på arbejde og Anne skal i skole. Jeg har lovet hende, at hun må køre med ind til byen i dag, så på den måde får hun en halv time mere herhjemme.

Vi havde møde i Sejlklubben i aftes, så jeg synes, at jeg er hel bombet nu på grund af for lidt søvn. Det synes også, at have været nogle hektiske dage. Vi har så meget at rende til, tage stilling til og huske. Pinligt var det for eksempel, at jeg glemte at komme hen med penge til kransen til vor nabomand, der skal bisættes i morgen, men en telefonisk besked herfra morgenstunden klarede det.

Jeg må have udhvilet, men jeg har slet ikke tiden. Der er så mange ting, som jeg gerne vil. Det bliver nok et spørgsmål om at prioritere og så blot erkende, at jeg ikke kan nå det samme som i ”gamle dage”. Nu er vi heldigvis færdige med både førstehjælp og dilettant og så må jeg lade være med at rode mig ind i mere nyt. I stedet vil jeg nyde min fritid herhjemme med at skrive, sy, holde hus og hjem, indrette og nu varer det heller ikke længe, inden vi skal i gang med at haven også.

Nu er tiden ved computeren udløbet og vi må af sted på arbejde og i skole.

Kærlig hilsen og godmorgen fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tiden, der ikke slår til. er publiceret 10/03-2004 07:31 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.