12 år siden

Endnu en weekend ;-)

Tanker
Luxuryline
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Fredag imens ingen var hjemme, var der lagt en buket gule roser på vores dørmåtte, med et kort hvorpå der stod.

Kære ukendte

Tak for jeres næstekærlighed mod mig i går. Mit barnebarn slap med livet i behold, og næsten uskadt fra den grimme oplevelse. Tudsind tak …..

Selv om vi ikke var i tvivl om, at vores handling var den mest rigtige, så varmede kortet.


Var i weekenden sendt til et bowlingcenter, sammen med flere af mine af mine kollegaer. To mænd – hvoraf den ene meget beruset – kom hen til mig. Spurte, om jeg kunne køre den fulde kammaret hjem. Selvfølgelig kunne jeg det – det er ligesom det jeg lever af. Spurte manden hvor han skulle hen. Han svarrede ” kør lige om hjørnet.” Troede han skulle samle sig til at bestemme hvor han skulle hen. Efter gentagende spørgsmål til hans bestemmelsessted, og han åbnede døren – lukkede den igen – åbnede og tog hans fodtøj af, var min tålmodighed ligesom opbrugt. Bad ham hårdt om at forlade bilen, men det kunne han heller ikke finde ud af. Gik ud af bilen for at få ham ud. I samme øjeblik, kom to velvoksne mænd mig til undsætning. De tog fat i ham og samtidig de spurte ” og hvad var det lige du ikke forstod.” Kort efter kørte jeg, og trak det pågældende beløb fra i regnskabet.

Weekenden før var den gal fra samme bowlingcenter. Blev mødt af en mand først på P pladsen. Vi skulle i første omgang samle hans kæreste op, som gik et stykke derfra. Hun nægtede at komme med og var mildest talt ”pisse” fuld. Prøvede at undgå ham/os. Stillede sig demonstrativ ud på vejen foran forbipasserende biler. Da det endelig lykkes at få hende ind i bilen - græd hun hæmningsløs og var voldsom i hendes adfærd. Parret skulle til en naboby, og jeg satte kursen. Stadig voldsom strittede hun imod kæresten, som måtte holde hende godt fast for ikke at skade bilen, samt sig selv imod hendes slag og spark. Manden undskyldte og var flov over hendes opførsel, og endnu mere over at skulle se hans kollegaer i øjerne mandag.
Halvejs havde manden fået nok, og ville at de skulle gå resten af vejen. Jeg holdt ind til siden, og sagde at jeg synes at det ville være uforsvarlig, at gå med hende på en mørk landevej. Manden undskyldte endnu engang, og gik med til at jeg forsætter turen. Vel hjemme på adr. hjalp jeg med at få hende ind, da hun havde svær ved at stå på benene. Håbede at hun vågnede med dårlig samvittighed over hendes opførsel, selv om jeg tvivler på at hun kan huske det.

Disse oplevelser har ikke skræmt mig fra at køre til det pågældende bowlingcenter. Mit erhverv er fuld af overraskelser, så det tager jeg med et gram salt. Nogen spøger om jeg ikke er bange for at køre om natten, hvortil jeg svare ” jeg forholder mig til det der sker, og ikke til hvad der kan ske.” Hvis jeg kørte rundt og være bange, så skulle jeg finde mig et andet erhverv. Der er mange andre erhverv hvor der er fare for ”hvad der kan ske.” Så som politiet, læger og sygeplejesker på skadestuen, samt servitricer.

Apropos servitrice, så arbejdede jeg en overgang som sådanne. Det må efterhånden være omkring 19-20 år siden. Hold da op hvor tiden går! Jeg kørte i går med en af stamkunderne derfra. Dengang var han, og nogen af de andre kunder skrottyve. Tror ikke at han er blevet mere lovlydig, men ham om det. Han kunne stadig huske min datidige brugte navn, som var mit mellemnavn.

Ruskede op i minderne fra dengang. Under en af mine vagter – havde min chef sat to kyllinger i vores ovn. Ved et af mine toiletbesøg – var han smuttet ud i køkkenet, og taget den ene af kyllingerne. Jeg havde ikke opdaget det, og stamkunderne lod som ingenting. Det var først da hun kom efter kyllingerne, at kunderne gik til bekendelse. Han var selvfølgelig smuttet. Fortalt i går, at han tilmed var gået derind med en frossenkylling til hende dagen efter. Hun var middels talt ikke særlig taknemlig.

Selv om det er mange år siden jeg arbejdede der, så er mange af stamkunderne de samme. Bare ældre og mere forfaldne. De mange år med alkohol, har sat sine tydelige spor.

Har tænkt på at skive nogen af mine oplevelser ned, som en slags memorier.

Vil ud og hente lidt frisklavet kaffe, og snart se tv avisen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en weekend ;-) er publiceret 05/12-2011 18:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.