tandlæge

Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hey dagbog, - så er mine forældre nede for at synge og spille for de gamle, - personlig skal jeg ikke pines så meget, jeg skal kun til tandlæge og bores lidt.
-
havde lige et telefon opkald, - og jeg sidder derfor og tænker mit, - people just dont get it, - leave, me, alone! - just because you can se it, dosent mean its ment for you!
-
tandlægen vil nok sige, at jeg bør komme der 2 gange i året (for min egen skyld) - jeg kan i så fald ikke holde mit spørgsmål tilbage, - hvis det er for min skyld, hvem tjener penge på det? og kan tilrettelægge sin arbejdsdag af 2 givne indtægter ekstra i året - hvem kan notere mit navn i deres bog, og når de så engang sælger praksis, sælge mit navn med? dont make this out, like its just for my benefit...cos i dont buy it!

-
den nye uddannelse skrev efter mine handelsskole karaktere, - jeg sendte dem. - ikke at jeg kommer til at starte på den, hvis jeg alligevel fortsætter min uddannelse med praktik, - den uddannelse som jeg var startet på (og hellere vil videre med)
-

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tandlæge er publiceret 26/06-2014 11:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.