Frit flyver poesiens fugl
på udbredte vinger.
Det bevingede væsen
vil aldrig kunne sættes i bur.
Højt til himmels flyver den,
gæster dog med glæde enhver,
som byder.
Enhver, der tør åbne sit hjertes vindue.
Den skønne fugl
bringer altid gyldne gaver med.
Smukke sange, dybe toner,
hviskende hemmeligheder.
Indtrængende melodier,
opløftende indsigter.
Gode sandheder.
Til enhver, der vil lytte.