Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Der er bare noget med nat...
Kianna Kitte...
8 måneder, 4 dage siden
Brain-fuck
Freema
1 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
5 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
3 år siden
11.111.111 fucking får
Freema
1 år, 4 dage siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
3 år siden
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde taget med til England, og der var rigtig meget tilbage. På et tidspunkt skal der også sorteres i det som hun havde med derover. Er mest stemt for at vente til min svigerfar ikke er her mere. Han skal i føle at vi tager minderne fra ham.
Mandag tømte vi Michelles lejlighed. Det tog 4 mand ca. 6 timer. Havde lejet en container, og udlejer havde været sød og køre elektronik, metal væk. Hun var en rigtigt rodehoved med samlermani. Det var begrænset hvad der var værd og gemme. Kan tydelig forestille mig hvilken skideballe hun ville have givet mig, hvis hun viste hvad vi smed ud. Det er stadig ikke gået op for mig at hun ikke er her mere.

Det var spændene da min svigerinde og jeg var ved Clairvoyante. En af dem, en mand, var meget fokuseret på min person. Han talte om en mand og kvinde som jeg umiddelbart kunne nikke genkendende til. Jeg har kontaktet en af dem der stod for det, og bedt om kontakt til denne mand. Han har sammenstykket i at jeg kontakter ham, Så må vi se om der er mere at fortælle. Jeg tror at der er mere imellem himmel og jord.

Må hellere finde sengen. Skal på arbejde i morgen, selv om jeg ikke gider.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget To dødsboer er publiceret 15/05-2018 23:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.