Hvorfor skal jeg kommentere for at kunne publicere tekster?

Du skal kommentere minimum 5 andre tekster indenfor seneste 100 dage - og helst flere, hvis du vil have mulighed for at publicere dine egne tekster. Noget for noget! Fyldepennen er et forum som blandt andet omhandler forfatterkritik, og det forventes derfor at du også selv deltager aktivt, hvis du vil publicere tekster. Husk dog at kommentarer handler om kritik, og at korte, intetsigende kommentarer ikke hjælper andre forfattere.

Er der en forklaring på ikonerne i menuen?

Ja. Klik i toppen af Fyldepennen på det ikon som symboliserer 3 linjer - ala tekstlinjer. Så vil du kunne se beskrivelserne til de forskellige ikoner i hovedmenuen til venstre. På smartphones er hovedmenuen skjult og kan fremkaldes ved at klikke på samme ikon.

Hvad betyder farvekoderne?

Farverne på indikatorerne for antal kommentarer, antal debatindlæg med videre skifter alt efter følgende forhold:

0 Ingen aktivitet

3 Aktivitet indenfor seneste 7 dage

4 Aktivitet mere end 7 dage siden

8 Du har selv deltaget

Hvordan publicerer jeg tekster?

Det gør du selv når du er logget ind på din profil. For at få publiceret tekster på læsesalen er det dog et krav at du først har fået tildelt et forfatternavn. Dette skal du ansøge om når du er logget ind på din profil. Klik ind på din profil - hvis du endnu ikke har en profil, så skal du oprette en. Du finder dernæst menupunktet "Publicering" når du allerede har fået tilknyttet et forfatternavn, eller modsat menupunktet "Forfatternavn", når du endnu ikke har fået tilknyttet et forfatternavn. Følg vejledningerne.

Er der plads til mig?

Naturligvis! Skynd dig at oprette en profil og komme i gang med at deltage på Danmarks største forfatternetværk. Du skal være opmærksom på at vi forventer at din deltagelse er seriøs - og at du har læst retningslinjerne.

Hvad betyder tallet ved forfatterpuls?

Forfatterpulsen er en hjælp til vurdering af en given forfatters aktivitet gennem de seneste 100 dage. Pulsen kan antage værdier fra 0-100. For at forhøje din egen forfatterpuls skal du sørge for at kommentere andre tekster på Fyldepennen. Forfatterpuls opdateres hver time.

Virker Fyldepennen i alle browsere?

Fyldepennens hjemmeside virker i alle populære browsere - i nyere versioner. Hjemmesidens funktioner er testet i nyere versioner af Safari, Firefox, Chrome og Internet Explorer (9+10+11). For bedste oplevelse og bedste udnyttelse af funktionalitet anbefales - i vilkårlig rækkefølge - Safari, Firefox og Chrome. Alle browserne kan nemt installeres. Du kan også sagtens installere flere browsere samtidig, uden at det skader dit system.

Kan jeg få ændret mit brugernavn eller forfatternavn?

Som udgangspunkt er det ikke muligt at få ændret brugernavn. Dog tager vi hensyn til nyoprettelser, hvor man har valgt et forkert brugernavn. Kontakt blot redaktionen i det tilfælde, at det var en fejl. Forfatternavn kan ændres under hensyntagen til anonymitet, og naturligvis navneskift. Skriv til os med dine ønsker.

Kan jeg skrive på engelsk?

For alle tjenester på Fyldepennen gælder det at indhold skal skrives på dansk. Specielt under læsesalen bør du læse kravene under publiceringsvejledningen, når du er logget ind på din profil - den kan læses når du publicerer en ny tekst eller redigerer eksisterende.

Hvordan besvares kommentarer?

Kommentarer til dine tekster under læsesalen kan nemt besvares via den indbyggede besvar-funktion. Klik på "Besvar kommentar" ved hver kommentar for at besvare enten via interne breve eller som svarkommentar - eller begge dele. Besvar-funktionen for forbeholdt tekstens forfatter. Under skriveøvelserne kan du fx blot selv skrive en kommentar til din skriveøvelse eller skrive et internt brev til kommentargiver. Endnu bedre er det dog at du selv giver en kommentar til kommentargivers egne bidrag på Fyldepennen.

Hvordan redigerer og sletter jeg mine tekster?

Når du er logget ind på din profil, og du samtidig har tilknyttet forfatternavn, har du via menupunktet "Publicering" adgang til dine publicerede tekster. Klik på knappen Redigér ud for hver tekst for at redigere eller slette denne.

Vær opmærksom på at hvis du sletter en tekst som netop er publiceret, så har du faktsik allerede brugt din kvote for denne uge, og du kan således ikke publicere en ny tekst bagefter.

Hvordan forhøjes min publiceringskvote?

Du har mulighed for at publicere 1 ny tekst på ugebasis. Kvotesystemet tæller fra mandag til søndag, begge dage inklusive. Hvis du kommenterer tekster vil du kunne forhøje din kvote - med 1 tekst for hver 5 kommentarer du giver. Kommentarerne skal være afgivet i samme uge som kvoten eventuelt bliver forhøjet.

Kvotesystemet nulstilles hver mandag og det er således ikke muligt at spare op i kvotesystemet.

Hvordan sletter jeg min profil?

Når du er logget ind på din profil finder du en rød knap med titlen "Luk profil". Når du klikker på den vil du blive viderestillet til en side hvor du bekræfte din nedlukning.

Jeg vil godt være anonym forfatter, er det muligt?

Ja, du kan sagtens skrive under pseudonym på Fyldepennen, det gør mange forfattere allerede.

Hvordan læser jeg nemmest alle de kommentarer som jeg har modtaget?

Du logger på din profil og klikker derefter ind på kommentaroversigten under læsesalen. I højre side ser du en liste over senest modtaget kommentarer - og du kan endvidere klikke for at få dem vist detaljeret i oversigten. Klik på knappen "Læs alle modtaget".