7 måneder, 12 dage siden

Nærmest lykkelig

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
4 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
5 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
Dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
5 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
5 år siden
Livets gang.
tirsdag var en lang fyldt god dag.

Jeg ville tidligt op på arbejde i Randers og Aalborg, så jeg kunne få tid til at se venner i Aalborg inden jeg skulle hjem til aftensmad hvor Rene ville kigge forbi
Såå lå der mandag aften vidste jeg skulle tidligt op. havde fået kærlighedens godnatpille ååå så kom tankerne om 1. sal hvordan det skal laves detalje tanker om hvilken pind der skal på først. tankspind af detaljeret planlægning hvor mange varianter har plads i min hjerne. så lå jeg der kl 1.30 opgav jeg og stod op uden helt at finde ro til noget (jeg skal sove) nå 2.35 må finde sengen igen ååå selv om tankerne stadig kværnede så lykkedes det at sove lidt inden vækkeuret bulrede til mig groggy kl 06.

Nå op hurtigt af sted Randers gik så fint med opmærknig af skilte.
videre Aalborg som blev en lang sej kamp med at få netforbindelse til at fungere til vores maskiner lige over middag. (4 mand 3 timer med it eksperter i tlf)

Besøgte Connie og Kim aalborg venner jeg ikke har set rigtig længe så længe man kan være i tvivl om de stadig er der. men de har været der længe lige siden Connie kyssede mig i 10 klasse ????

Så fik jeg 5 kl frikadellefars af min Lillebror vi mødtes ved vores forældres grav åååå ja så sussede jeg gennem landet og landede Kærlighedens hus hvor min kæreste stod klar med maden til vores gæster. jeg er ski bare så forkællet åå lykkelig for denne lille plet fyldt med kærlighed som jeg er havnet i ????

God lang onsdag til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nærmest lykkelig er publiceret 22/06-2022 06:48 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.