1 måned, 24 dage siden

Mere had

Eksamen
RachelBlack
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
6 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
2 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Hej dagbog, jeg starter altid dagen med at læse internet avis. Så sker det som så tit, at jeg ser hvordan mænd bliver brugt og svinet til. Der er ingen artikler, der beder folk om at kigge sig omkring, og kigge på alt det mænd har bygget! I stedet bliver man mindet om at nogle få mænd, kan finde på at tage et kondom af. Hvor er artiklen om, hvor mange kvinder der siger de er på p piller, men som ikke er det? Desværre, bare det at nævne det, ville få folk til at tro, at man hader kvinder.. men det er bare helt okey den anden vej. Imens har det altid været mænd der måtte betale prisen når det kom til krig..selv om det i feministernes hoveder, ikke handler om de mænd der dør, men om det forfærdelige i de voldtægter der også finder sted.

Så som mand, bør man vende kvinderne ryggen.. i bedste klingon stil, Qapla! Vi har ikke brug for jer.. sæt et hold mænd og et hold kvinder på hver deres ø, og mænd ville klare sig langt bedre! Man kan hade fakta og benægte det, men det er sandt uanset hvad man tror.

Jeg så en mand snakke med en kvinde igår, faktisk flere.. han spurgte hende, hvem der skulle betale for en date, hvis han inviterede.. mænd, hvis hun inviterede på date, skulle mænd også betale..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere had er publiceret 02/02-2023 08:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.