1 år, 4 måneder siden

Er det noget eller det for tomt skrivning

På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Molly og X
Enantiodrom
6 dage siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
16 år siden
Universet sorte hul. Jeg stå her uden nogen underlag midt i den sorte hul. Skygger af noget der komme nærmere
Skygge forme sig som stjerner danner sig stjerner der danser rundt om mig. Vil gribe ud efter dem for det lyse så smuk de Danser væk svæver efter dem i den sorte hul lyset fra stjerne blive svagere og svagere skyggerne forsvinder. Jeg prøve og råbe og fange ud efter dem igen og igen VENT VENT VENT, stoppe på hel forpustet og svedig og hjerte slag som banker ud af takt Falder over noget hvad kan jeg ikke se men falder slå mig fælder en tårer ser op igen lyset af stjerne er væk. Skyggen af stjerne er forsvundet.
Smilet falde væk øjne lukket for tro det bare er en drøm vågner op der er intet lys og skygge af stjerne men noget andet lys der meget skarpere hel farlig og se på utryg men varm svæver hen imod det igen fordi lyset fange. Min interesse ser så det er en lysende rund nej ikke kun rund og lysende men stor rund ildkugle af spænding og uden frygt finder jeg en sti vil gå på stien går på den. Stoppe når jeg er så tæt som jeg kan række en hånd imod ildkuglen men taber modet og vende mig nogen bare gange Men vælger og gå imod den alligevel

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er det noget eller det for tomt skrivning er publiceret 11/03-2023 21:34 af Maria jayashree (MariaMolgaard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.