9 måneder, 28 dage siden

På besøg i Thy og lidt familiehistorie oveni.

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
5 måneder, 22 dage siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
4 måneder, 14 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Er hjemme hos min mor og min stedfar her i weekenden og så var jeg sammen med min tante hvor vi spise brunch og også var rundt i den by hvor jeg tilbragte de 4-5 år af mit liv og hvor dele af min familie bor endnu. Det er meget længe siden min tante og jeg sidst har været sammen på den måde hvilket vi har snakket om at vi skal gøre noget mere. Min tante og jeg har altid haft et godt forhold til hinanden og særligt som barn har jeg tilbragt mange somre hjemme hos hende og hendes mand, som også er den ene af mine onkler på min mors side af familien, da min mor har mange søskende både af mænd og kvinder.

Da jeg er nogle år yngre end hendes børn så var jeg altid den mindste når jeg kom over og besøgte dem da jeg var barn, så vi lavede altid mange ting som jeg kunne foreslå at vi skulle lave og vi lavede som oftest ting udenfor, som for eksempel at tage en tur i skoven om sommeren, tog ud og spiste eller bare tog en lang gåtur forskellige steder. Min tante og min onkel som jeg her taler om har altid været meget aktive mennesker. Min tante har i mange år spillet håndbold og min onkel (hendes mand) har altid cyklet meget lange ruter og har også et fysisk hårdt arbejde da han er tømrer og murer sammen med mine andre onkler på min mors side, da de har haft et tømre og snedkerfirma siden de var unge voksne.

Det er ikke så tit jeg fortæller så mange informationer om min familie, men her kommer der lidt af min familiehistorie. Selvfølgelig meget kort fortalt og der er helt sikkert mange flere gode minder, som måske også vil se dagens lys herinde. Rigtig god fortsat lørdag aften til jer alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På besøg i Thy og lidt familiehistorie oveni. er publiceret 23/09-2023 18:57 af Jacob1993.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.