1 måned, 19 dage siden

Blive en overkommer.

Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hver lørdag kommer der en sendelse i fjernsynet, som for det meste handler om mennesker som har overkommet livets prøvelser. I går handlede det om en person som blev født til en ung skizofren mor. Han har aldrig kendt sin far. Han voksede op under dårlige forhold, hvor han måtte se efter sig selv og blev da også placeret i et børnehjem. Her i Svejts er det ikke så mange år siden, at forholdene på børnehjemmene var mangelhaft.
Skolen og en lære klarede han ikke. Med 19 købte han et stykke land og var så heldig at få et stort lån. I dag er han multi millionær i immobile branchen og har også indflydelse i Un og andre steder. Det børnehjem hvor han var anbragt som barn, købte han og lavede et museum ud af det.
Han har også fået talt med Roms paps angående børnemishandling. Selv om han har måtte operere for en tumor i hjernen, har han et glimt i øjet som siger: Jeg giver ikke op, og det er i grunden det livet handler om. Al for ofte hører man det modsatte med jammer og beklagelser. Vi har brug for at høre om overkommer for selv at overkomme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blive en overkommer. er publiceret 10/03-2024 15:20 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.