21 år siden

Lorte Eksam

Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Kære dagbog!!

Er lige kommet hjem efter at have været til eksamen.. Allerede nu kender jeg slet svaret på det ene fag..

Jeg som havde læst og læst kunne alt til fingerspidserne også når Jeg blev spurgte om noget så kunne jeg svare uden at behøvede at skulle kigge i noget.. Til eksamen.. Hmm ja i starten gik det godt nok, men så skal der flettes ja og det er ikke julehjerter desværre nej breve.. Jeg gør selvfølgelig som man skal gøre, men hvad sker der: INGENTING, den vil bare ikke, jeg undersøger alt hvad der er at finde ud af.. Ja jeg gik næsten i panik sådan noget skide lort %#&!#¤%
jeg blev så gal over at det bare ikke vil som jeg ville, prøvede at løse noget af alt det andet og det gik da også meget godt, det fik jeg da løst men den ene skide fucking opgave, prøver og prøver men kan bare ikke få den til det.. Da tiden er gået sidder jeg næsten og er ved at tude, jeg bliver så gal på mig selv, hvorfor hvorfor kunne jeg ikke bare finde ud af det skide lort... Hvad får man afvide bagefter?? At den opgave er den som tæller mest og at det er det der er det vigtigste for om man består, jeg kan bare slet ikke beskrive hvor ulykkelig jeg er, og der er bare ikke nogen hjemme, ingen til lige at fortælle mig at det nok skal gå, det er længe siden at jeg har grædt, og det er endnu længere siden at jeg har været ked af det, det hele er bare noget rigtig lort..

Ja selvfølgelig bortset fra at Peter skrev at han kan hente katten omkring den 1 April, det er også helt iorden, den er blev stor og fræk, men den er bare så dejlig.. Jeg har godt nok ikke lige sagt til kæresten endnu at Peter henter den omkring den 1 April men nu har jeg sagt ok så siger han nok ikke så meget..

Jeg vil drukne mine sorger et eller andet sted, det er fandme for trist at sidde hjemme...

Knus

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lorte Eksam er publiceret 20/02-2003 21:10 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.