Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 11 måneder siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
No name girl
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Så sidder jeg og venter til klokken bliver 11:15. Vi har har stadig meget at lave, men vi laver ikke noget. Og til det får vi tiden til at gå med at se på 10. klasserne som har klædt sig ud til sidste skoledag. Ja, vi taler om dem og kritisere dem. Især for fordi drengene ikke gider klæde sig ud, og pigerne har klædt sig som om, ja jeg ved ikke hvad. Men lår kort er det, hvis ikke kortere... Umf. En dag møder man sikker op i endnu mindre, og når sker. Ja så graver jeg min egen grav pga. skam pga. at det må være kommet så vidt.
Nå, men nu er de lige kommet ned og man hvor de larmer med stolene og snakker meget. Helt ærligt i er skole, jeg tror næppe i har tømt en flaske vodka hver, så slap dog af... Ja måske hårdt sagt men helt ærligt så fulde kan de da ikke være endnu.
Men jeg må indrømme at der er mange der burde være blevet fængslet af mode-politiet idag. Men ak, jeg kunne da godt have fundet på at klæde mig sådan. Ikke kikset men lårkort. Så jeg skal nok holde mund. :)

Men på mandag bliver der stille på skolen. Jubii, så larmer de andre ikke mere og vi kan alle bedre fokusere på vores projekter. så det bliver skønt, til gengæld så kan alle lytte med hvis man taler for højt haha. Men tja, det bliver anderledes når de ikke er her mere, men ok der kommer nye næste år. Og ved i hvad jeg glæder mig til de går efter møde her i kantinen. Fordi en gruppe drenge bag mig som er for "seje" til at klæde sig ud, flirter med de kvindelige lærer de ikke skal have mere. Ved det for sjov, og det er også sjovt. Det jeg mener er, hvorfor kan folk være humoristile hver dag? Det ville da skolen til en sjovere sted at være. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Der bliver snart stille :) er publiceret 31/05-2013 10:29 af Kellany Bramm (Kellanypiin).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.