9 år siden

folkeskolegensynsfest

Svampe
Halina Abram...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
1 år, 2 måneder siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nej
Poul Brasch ...
4 dage siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Er så småt ved at vågne op efter en fyldt weekend
Det blev faktisk en rigtig udmærket lørdag, har indtryk af at folk hyggede sig vejret var fantastisk, fra 12 - 17 og da regnen kom løb vi bare ind.. maden slog til enda så rigeligt har stadig en del rester jeg skal prøve at kæmpe mig igennem, sidst på aftenen ventede jeg hvis med længsel på de sidste skulle tage af sted var bare lige ved at falde om.. men da de gik fik jeg alligevel kæmpet ud til flaget ned og det meste af opvaskeren på plads..

Opvaskeren er altså et helt kapitel for sig den står jo i carporten og den gamle gad ikke starte op til sæsonen. havde jo så en ekstra som smed vand nedenud. den fik jeg så til at køre i løbet af en weekends. var så glad da vandet susede rundt og den lød rigtig.. puttede så opvask i den og så var glæden slut det blev bare ikke rent, fandt så ud af den ikke varmede vandet men forsøgte gøre rent med kold vand..

Hmm jeg tænkte så kunne jeg puttte en elkedelfuld kogende vand i den, det blev meget bedre men det kneb stadig en smule især at få bestikket rent. har jo grej nok så 2 elkedel vand kunne den da få.. så døde den bare totalt sikkert en overophedningssikring men efter en time vågnede den langsomt igen..

Den allersidste opvaskmaskinfuld har jeg fundet løsningen. 2 elkedler med kogende vand klar så starter man opvaskeren og når den så er færdig med at pumpe vandet ud og begynder tage vand ind så skal man altså lige vente yderligere 10 sek med at putte de der 3-4 liter kogende vand i maskinen så der er en smule kold vand at blande med og sååååå kører opvaskeren perfekt..

Idag vil jeg slappe lidt af har jo fridag igår besøgte vi en Humlemagasinet på fyn og min kæreste fik jo lidt planter med hjem..

har forresten lovet en pige et kig til hendes kolonihave og løfte en muret brændeovnsdims på plads sååå måske skal jeg lige finde ud af hvornår:-)

God dag til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget folkeskolegensynsfest er publiceret 17/06-2013 09:55 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.