Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 måneder, 23 dage siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
Okay, helt på banen er jeg nu ikke, men det eneste jeg døjer med, er en grov forkølelse!
Det vidste sig at mit bækken sad skævt. en fys satte det på plads på tre besøg. Nu skal jeg bare besøge hende en gang om måneden, indtil bæknet ikke hopper af igen... Det kan tage lang tid siger hun, men jeg kan gå helt normalt og om 14 dage kan jeg løbe og cykle igen. (når eg får skiften min cykelsadel ud, for den må ikke være rundet som de normale)

Min værelseskammerat på efterskolen er fantastisk! Og min kommer og besøger mig på skolen i weekenden. Altså han har fortalt alle andre end mig, at han kommer, og de har så fortalt det til mig... Tror måske han ville overraske mig, og det ville helt sikkert lykkedes, hvis ikke hans eks-roomie fortalte mig det ;)
Men altså Markus kommer og besøger os og det liver dejligt lige hurtigt at se ham. Han ser jo mig mere end han ser nogle af de andre, så regner med hans fokus hovedsagligt er på dem :) Det er nu helt fint med mig, for jeg ser ham allerede igen om 14 dage og der går sikkert flere måneder før de andre ser ham igen. Og fyren er virkelig elsket har ovre :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På banen igen!!!! er publiceret 05/09-2013 13:40 af Lille Frikke.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.