9 år siden

Planlagde festival til langt ud på natten

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
I går aftes var jeg til planlægningsmøde i "Festival for grøn Livsstil"s planlægningsgruppe. En Festival Frederikssund Klimaforening har holdt en gang før, i kulturhuset Elværket i Frederikssund. Vi har fontet penge til at holde et stort arrangement til maj næste år og planlægger, at inddrage hele Frederikssund By i projektet. Denne gang arbejder vi på at få inddraget hele byen i projektet. Det bliver rigtig spændende.

Sidst vi afholdt festival, var der bl.a. byttemarked med tøj og ting, plante-byttemarked, aktiviteter hvor børnene kunne lave genbrugsting, syværksted med tøjreparation, præsentation af miljørigtige PC-programmer, byhaver, MeatFree Mondays og mange flere. Man kunne få en tur i en el-bil (den er faktisk ret sjov at køre i, serligt når man ikke er vandt til automatgir). I løbet af dagen var der forskellige oplæg og film. Jeg synes det var en stor succes.

Denne gang overvejer jeg også at lave en konkurrence for noveller/digte sammen med biblioteket og evt. de lokale boghandlere. Alle gode ideer er velkomne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Planlagde festival til langt ud på natten er publiceret 11/12-2014 14:16 af Carsten Cederholm.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.