8 år siden

3 fødselare + det løse fra en travl dag

Fin lille weekend
David Hansen...
4 måneder, 22 dage siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
10 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Først skulle jeg jage mig selv op på taget skrue tagplader på, taget var fugtigt og glat efter nattens dug, det gik fint taget var lukket klokken 10 et hurtigt bad.

Klar til hygge med min mor, tænkte jeg må heller ringe sikre mig hun er hjemme, hun tog ikke telefonen, ringede til plejehjemmet for at sikre mig, fik at vide min mor var på udflugt til Hals, og ja mor skulle jo grå stær opereres kl 12.15 så det går virkelig ikke..

Kort efter blev jeg ringet op af Marianne der havde min mor med på udflugt, blev enige om at mødes på hals havn, sååå jeg fik lige en udflugt, på tilbagevejen nåede vi dele min mors madpakke ååå så afsted til øjenlægen.

Efter Øjenlægen var det mors læge kl 13.30. Jeg havde fået at vide hun skulle til lægen nu, men ja hveken jeg eller lægen vidste hvad vi skulle snakke om, så besøget var hurtigt klaret og en smule spild af tid.. næste gang jeg får at vide min mor ska følges til lægen må jeg være mere velforberedt. Mødte Verner i lægens venteværelse (Rita og Verner) var min ekses reserveforældre da jeg mødte hende, hyggeligt at møde Verner der godt nok er blevet gammel.

Til skovhuset slappe af mor fik en middagslur mens jeg tog gæsteteltet ned..

Morten min Lillebror fyldte jo 46 igår og hans søn Jakob 20, så mig og mor have aftalt et lynvisit i Jakobs Kolegiebolig møde fødselarene.

Aftensmaden blev bestilt på Viktors madsted restauranten er jo på min mors plejehjem sååå hun var næsten hjemme, fik hilst på lidt bekendte i restauranten Bente og Jan (Bente havde også fødselsdag fyldte 61) Lars og Marianne som jeg kender fra hundeverdenen, det endte med vi viste Lars og Marianne Fremtidens plejehjem som jo netop er fantastisk indbydende. Lars er ivrig fotograf og han fik gode billeder ud over byen fra husets terrasse.

Hjem af mod vejle havde jeg Jaquline med oppe køre, gode snakke 21 år og ud af en søskendeflok på 11, vildt vidste ikke så store familier fandtes i dagens danmark.

Nå slut herfra idag vil jeg slappe lidt af, overveje om der er energi til selv at tage tøj på.

Hyg jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 fødselare + det løse fra en travl dag er publiceret 21/08-2015 11:53 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.