Don't go away mad, just go away - Kasper Lund

Lyst til livet
Halina Abram...
3 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
7 år siden
En tur i Safaripark og hv...
Kianna Kitte...
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
3 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
1 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
8 år siden
Jeg mobiliserer gerne min fysik for jer. Jeg er en hund. Jeg flytter mig fra det behagelige togsæde, til gulvet. Folk er for nærgående, og de kommer for tæt på mig.


En fyr med alkohol i sin ånde, og en øl i sin hånd. Han sidder blot og ævler løs i sin - garanteret ustoppelige - koger. Han fortæller, forklarer og vil have, at vi alle skal socialisere med hinanden. Tanken er god nok - bare ikke for mig. Jeg vil så nødigt have at han går sin vej i vrede, bare han går.


Jobjagten har indtaget en størrelse som efterhånden matcher boligjagten. Som skrevet førhen, så ikke bare trives jeg i kaos. Jeg færdes på selveste stien af kaos, bevidst omkring hvor jeg går.


På trods af den viden, fortsætter jeg blot, indtil uendelige byrder af kaos sætter sig på skuldrene af mig. Skuldre som til stadighed bliver mere robuste, hårdføre og brede, som følge af de tunge byrder jeg frivilligt bærer rundt på - min terapi.


Jeg går for alvor i gang med søgning af min nye stilling fra mandag. Jeg har haft behov for, at klargøre min plan.


Jeg er på vej. Noget skal der ske. Og det er utrolig sandsyneligt at jeg ender med, at rode rundt i dynerne med hende. Men vi kan stadig ikke finde hinanden - som vi engang kunne. Det er så nemt for os mennesker at skrue de indre dyr på, og agere ud fra basale behov. Få det overstået, et par gange om måneden, og det er så åbenbart det. Jeg vil så nødigt have at hun går sin vej i vrede, bare hun går.

- Kasper Lund

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Don't go away mad, just go away - Kasper Lund er publiceret 15/06-2016 16:45 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.